4 x Kesäsuosikit - Apua hyönteisten puremiin

Kokosimme pienen kesähitti-listan Flow valikoiman tuotteista. Tässä meidän, kuin asiakkaidemmekin suosikit niin ärtyneeseen ihoon kuin matkoillekin.

HOITOSALVA - Mahtituote hyönteisten puremiin

"Tämä on nimetty ihmesalvaksi meidän perheessä ja kaikkien ystävieni kesken joille olen tätä jakanut. Tämä auttaa välittömästi pikkuhaavojen ja palovammojen kipuun. Tästä on apua tukkoiseen nenään, yskään kuin kipeisiin lihaksiinkin. Lämmin suositus ja ylistys." -Sara

Näin ihana asiakkaamme kommentoi Hoitosalvaa, eli ns. Ihmesalvaa. 

Hoitosalva on erittäin vahva, mehiläisvahapohjainen salva, jota voidaan käyttää yskän lievitykseen, tukkoisuuteen, huuliherpekseen, haavoihin, kipeytyneille lihaksille, huulivoiteeksi ja jopa ilkeiden hyönteisten puremiin. 

SHAMPOOPALAT - Kätevä matkailukaveri

Flow'n palashampoot ovat luomulaatuisia, aidosti luonnollisia saippuapohjaisia tuotteita ekologiseen hiustenpesuun. Luomupalashampoon ja etikkapohjaisen hiushuuhtelun avulla pienennät päivittäistä kemikaalikuormaasi, ja saat hiuksiisi runsaasti rakennetta ilman muotoilutuotteita. Palashampoo on myös luonnonystävän valinta; shampoon pakkaus on pahvia eikä muovijätettä synny.

Palashampoo mahdollistaa helpon pesutuotteen kuljetuksen etenkin matkoilla. Koko palashampoo-valikoimamme löydät täältä. Jos vaadit palasaippualtasi enemmän, niin Rasulsavi-suolasaippuamme käy hyvin koko vartalolle, kasvoille ja hiuksille.

KASVOVEDET - Ravitsevat ja suihkittavat ihon virkistäjät

Kauniin ja terveen ihon salaisuus ovat monikäyttöiset kukkaisvedet! Ne ovat ihon-ja kauneudenhoidossa suositumpia kuin koskaan ennen. Kasvien aktiiviaineet hoitavat erilaisia iho-ongelmia ja saavat ihosi hehkumaan.

Valikoimastamme löydät eri ihotyypeille soveltuvat suihkittavat kasvovedet; Ruusuvesi, Probioottinen Kamomillavesisekä Laventelivesi.

HAMPPUVOIDE - Ihon rauhoittaja

"Flow kosmetiikan Hamppu vartalovoi pelasti minut menneenä syksynä. Olin Italiassa lomalla, jossa osallistuin ystäväni häihin. Illan pimetessä italialaiset moskiittosukulaiset pääsivät hyökkäämään ja jalkani olivat seuraavana aamuna punapilkulliset ja kutisivat todella pahasti. Olin ottanut lomalle mukaan juuri Flow Kosmetiikan tuotteen testattavaksi ja Hamppuvoide todellakin taltutti moskiittopuremat ja lopetti kutinan yhdessä yössä. Ihoni rauhoittui eikä punaisia täpliä näkynyt enää parin päivän jälkeen ollenkaan!" -Helinä

Hamppu Vartalovoi on täyteläinen vartalovoi, joka hoitaa tehokkaasti kuivaa ihoa. Erinomainen atooppiselle iholle ja erilaisille iho-ongelmille. Runsaasti omega-3 rasvahappoja sisältävä hamppuöljy pehmentää, ravitsee ja suojaa ihoa. Voide sopii käytettäväksi mihin tahansa kuiville ihoalueille.

Antiseptisten eteeristen öljyjen sekoitus auttaa ärtynyttä ihoa paranemaan ja ennaltaehkäisee tulehduksia.

Kiitos kun luit! - Flow'n tiimi


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.