Aromaterapia on kokonaisvaltainen hoitomuoto

Esittelyssä hemmottelevat aromaterapeuttiset luonnonkosmetiikkatuotteet!

Puhtaiden lakanoiden hento laventelinen tuoksu, aurinkorasvan makea kookos, isoäidin ruusukäsivoide, löylyveteen lisätty eukalyptus… Saat varmasti mieleesi monta ihanaa tuoksua, jotka herättävät sinussa lämpimiä tunteita. Tuoksut vaikuttavat vahvasti aivoissamme, pienikin tuoksun häivähdys voi viedä meidät silmänräpäyksessä menneeseen aikaan tai paikkaan, jolla on meille erityinen merkitys. Tuoksuilla on myös mahdollista vaikuttaa mielialaan tai tunnetilaan. Hyvin valituilla tuoksuilla on helppo ”virittää” aivoja kohti toivottua mielentilaa, kuten rentous tai virkeys.

Aromaterapia on kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka huomioi sekä kehon että mielen. Flow Cosmeticsin aromaterapeuttisten tuotteiden sydän on yrteistä, kukista, hedelmistä ja puiden kaarnasta, lehdistä tai neulasista uutetuissa eteerisissä öljyissä, jotka sisältävät kasvien hoitavia, tuoksuvia yhdisteitä. Eteeriset öljyt valitaan tuotteisiin niiden hoitavien ominaisuuksien perusteella. Öljyjä käytetään iho-ongelmien ja muiden fyysisien vaivojen hoidon tukena, mutta myös henkisiin ja psyykkisiin vaivoihin, kuten unettomuuteen, väsymykseen tai ahdistukseen.

Löydä kotimaisen Flow’n aromaterapeuttisista luonnonkosmetiikkatuotteista sinun tarpeisiisi parhaiten vastaavat, lue alta lyhyet esittelyt tuoteryhmistä.

Luomulaatuiset eteeriset öljyt

Flow’n aromaterapialaatuiset 100% eteeriset öljyt ovat kaikki luomua ja riittoisassa 15ml tippakorkillisessa pakkauksessa. Voit käyttää eteerisiä öljyjä muun muassa

  • itse tehdyssä kosmetiikassa
  • vartalovoiteeseen tai kasviöljyyn laimennettuna iholle
  • pesu- tai löylyvedessä
  • aromalyhdyssä tai diffuuserissa
Eteerinen öljy

Luomulaatuiset eteeriset öljysekoitukset

Flow’n chakraöljysekoitukset ovat harmonisia, useamman eteerisen öljyn yhdistelmiä, joita voit käyttää samoin kuin muitakin Flow-eteerisiä. Sekoitukset ovat saaneet inspiraationsa kehon energiakeskuksista, eli chakrajärjestelmästä. Jokainen sekoitus edustaa tuoksullaan yhtä chakraa. Näiden luomuöljysekoitusten raikkaan väriset pullot ovat lisäksi ilo silmälle!

Eteerinen öljy

Luonnolliset parfyymiöljyt

Valikoimastamme löydät uutuutena seitsemän erilaista, täysin luonnollista parfyymiöljyä. Nämä parfyymiöljyt sopivat erityisesti sinulle, joka haluat välttää synteettisiä tai vahvasti alkoholisia tuoksuja. Flow-parfyymien tuoksut ovat kokonaan peräisin luonnollisista eteerisistä öljyistä. Tuoksut on pakattu kauniin värisiin ja käteviin rollette-pulloihin, josta voit helposti lisätä tuoksua päivän aikana.

Parfyymiöljy

Kiinteät vartalovoidepalat

Flow-vartalovoidepalat ovat kiinteässä muodossa olevia vedettömiä vartalovoiteita. Riittoisa ja erittäin hoitava voidepala on helppo käyttää, pidä pala kädessä ja voitele suoraan iholle. Tästä vartalovoiteesta ei jää muovipulloa jätteeksi, vaan voiteen pahvikotelon voit kierrättää tai hävittää polttamalla. Valittavana seitsemän eri tuoksuista voidepalaa, joiden pohjana ovat mm. luomukaakaovoi sekä -kookosöljy.

Voidepala

Hurmaavat suolasaippuat

Flow-suolasaippuat hurmaavat raikkailla tuoksuillaan ja silmää hivelevillä väreillään. Käytä näitä ihon kosteustasapainoa ylläpitäviä luomupalasaippuoita koko vartalon ja hiusten pesuun, et tarvitse montaa tuotetta ja vältyt turhilta muovipulloilta! Saippuoiden sisältämät luomukasviöljyt sekä himalajansuola hellivät herkkääkin hipiää.

Suolasaippua

Salvat

Arctic Sun Repair Balm on vedetön tehohoitava salva kuiville huulille, halkeilleille kantapäille sekä erilaisille ihon rohtumille. Tässä salvassa on niin herkullinen marjaisa tuoksu, että melkein tekisi mieli maistaa! Yksi salvan sisältämistä ihon elvyttäjistä on arktinen tyrniöljy, todellinen ihon tehokuntouttaja.

Tehobalmi

Wonder Balm on mehiläisvahapohjainen tehokas hoitosalva, jonka sisältämät eukalyptuksen, teepuun, laventelin ja santelipuun eteeriset öljyt avaavat tukkoista nenää ja hengitysteitä. Hiero salvaa nenän alle sekä rintakehälle. Tämä tuote on myös hyvä täsmäapu esimerkiksi hyttysenpistoihin, sillä laventeli ja teepuu rauhoittavat ihon kutinaa.

Hoitosalva

Hemmottelevat suolakuorinnat

Flow’n suosituista vartalokuorinnoista voit valita kolmen mahtavan tuoksun välillä. Pirteä CocoLemon yhdistelee tuoksussaan eksoottista kookosta ja kirpsakkaa sitruunaa. Mystinen Amethyst ihastuttaa metsämarjaisalla tuoksullaan ja Tourmaline puolestaan vie sinut eksoottisen kukkaloiston ääreen. Kaikki kuorintavoiteet ovat mikromuovittomia, niiden kuorivana aineena toimii puhdistava himalajansuola. Lisäksi Amethyst ja Tourmaline sisältävät ihoa ja energioita hoitavia puolijalokiviä!

Suolakuorinta

 

Osta aromaterapeuttisia tuotteita.