Näin teet kosteuttavan kasvohoidon kotona

Kasvohoito kotona

Tällä kertaa täällä kirjoittelee kaksi kosmetologiopiskelijatyttöä Riihimäeltä. Olemme päässeet työssäoppimisemme aikana tutustumaan Flown ihanaan valikoimaan ja siihen, miten tuotteet valmistuvat käsityönä Riihimäen tehtaalla. Tuotevalikoimaan tutustuessamme saimme idean koota tuotteista kasvojenhoitokokonaisuuden, joka noudattelee samaa kaavaa, kuin me hoitolassa teemme.

Nyt kun syksy alkaa taas lähestyä ja ilmat viilenevät, tarvitsee iho entistä enemmän kosteutusta. Suunnittelimme Flown valikoiman tuotteilla kosteuttavan kasvohoidon, joka on helppo tehdä kotona ja antaa kauneushoitolatasoisen lopputuloksen. Tämän hoitokokonaisuuden voit toistaa kerran viikkoon, ja ihosi pysyy takuulla kosteutettuna läpi talvikauden. 

Tässä blogikirjoituksessa kerromme step by step-ohjeet kasvohoidon tekemiseen valikoiduilla tuotteilla. 

 

Kasvojen pesu

1. Kasvojen puhdistaminen 

Kasvohoito aloitetaan aina kasvojen puhdistamisella, ja se onkin hoidon tärkein vaihe. Huolellinen puhdistus poistaa kasvoilta lian sekä meikin. Puhdistuksen jälkeen hoitotuotteiden tehoaineet imeytyvät ihoon paremmin.

Käytämme alkupuhdistukseen Balm to milk-puhdistusvoidetta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Se on kosteuttava, kirkastava ja syväpuhdistava voide, joka poistaa meikin kasvoilta. Yksi puhdistus riittää.  

Käyttö: Ota tuotetta mukana tulleella puulusikalla. Hiero puhdistusvoide kasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein kuivalle tai hieman kostutetuille kasvoille. Kostuta kasvoja ja jatka pyörivää liikettä. Huuhtele lopuksi runsaalla vedellä. Kuivaa kasvot lopuksi pyyhkeellä painelemalla. 

Tuote soveltuu myös päivittäiseen käyttöön.

 

Ruusuvesi-kasvovesi

2. Kasvovesi 

Tähän vaiheeseen käytämme Rose Floral Water-kasvovettä. Tämä aito ruusuvesi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sopii monelle ihotyypille ja on erityisen hyvä kuivalle ja couperoottiselle iholle. Ruusu tunnetaan myös juonteita silottavista vaikutuksista sekä sen tiedetään rauhoittavan aknea.

Käyttö: Suihkuta kasvoille muutama suihkaus ja anna imeytyä

Tuote soveltuu myös päivittäiseen käyttöön.

 

Kuorinta ja naamio

3. Kuorinta & Naamio

Strawberry Milk-naamiossa on mukana entsymaattisesti kuorivaa pajunkuoriuutetta ja hienojakoinen riisijauhe tarjoaa mekaanista kuorintatehoa, mikäli hierot naamiomassaa kasvoille. Naamio puhdistaa, rauhoittaa, kosteuttaa ja tekee ihosta hehkuvan. 

Annostele 2tl naamiojauhetta ja 1-2tl vettä, sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä puhtaille kasvoille ja kaulalle, anna vaikuttaa 10 min. Naamio kuivuu ja kiristää hitusen, mikä on normaalia. Voit kuitenkin halutessasi voit suihkauttaa ruusuvettä muutaman suihkauksen pitääksesi naamion kosteana.

Huuhtele lopuksi lämpimällä vedellä. Voit käyttää naamion poistamiseen lämpimällä vedellä kosteutettua kasvopyyhettä, joka helpottaa naamion poistamista iholta. Painele iho kuivaksi pyyhkeellä.

Vinkki! Käytä naamiota ja kuorintaa 1-2x/vko. Jos sinulla on herkkä, punoittava, couperosa iho käytä naamio vain levittämällä se iholle, älä hiero naamiomassaa kasvoille.

 

Tehokosteuttava hyaluronihapposeerumi

4. Tehokosteuttava seerumi

Hyaluron&Probiotics-kasvoseerumi sopii kaikille ihotyypeille, jotka tarvitsevat lisäkosteutusta. Se sisältää korkealaatuisia luonnon probiootteja, jotka parantavat ihon suojakerroksen toimintaa. Iho tuntuu välittömästi sileämmältä ja ihon sävy heleytyy syväkosteutuksen ansiosta.  

Käyttö: Levitä 2-3 painallusta seerumia kasvoille. 

Tuote soveltuu myös päivittäiseen käyttöön.

 

Kasvoöljy

5. Kosteuden lukitseva hoitoöljy

Hyaluron&Probiotics-seruumin kosteutusteho täydentyy ja tehostuu kun yhdistät sen kanssa laadukkaan iho ihonhoitoöljyn. Valitsimme tähän kasvohoitoon Arctic Beauty Oil-kasvoöljyn, joka sopii erittäin kuivalle iholle, ja tämä tuo vielä lisää kosteutusta kasvoille. 

Arctic beauty Oil vahvistaa ihoa, lisää kimmoisuutta ja kirkastaa. Tuote sopii hyvin myös herkälle iholle. Aromaterapeuttiset eteeriset öljyt rentouttavat mieltä ja lisää kokonaisvaltaista hyvää oloa. 

Käyttö: Hiero muutama pisara öljyä kasvoille heti seerumin levityksen jälkeen. Öljy imeytyy parhaiten kostealle iholle ja auttaa lukitsemaan kosteuden ihoon.

Tuote soveltuu myös päivittäiseen käyttöön.

 

Osta nämä kasvohoitotuotteet nyt pakettihintaan tästä.

 

Rentouttavaa kasvohoitoa sinulle!
Julia & Niina kosmetologiopiskelijat

Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.