KORENTO -TUOTTEILLA KUULAS, KAUNIS POHJA JUHLAMEIKKIIN

Hehkuva meikkipohja on avain onnistuneeseen juhlakauden meikkiin. Kaunis ja hyvin tehty meikkipohja korostaa kasvojen parhaimpia puolia ja nostaa kunnolla esiin silmä- ja huulimeikin.

Näillä vinkeillä ja kotimaisilla KORENTO -meikeillä loihdit juhlakauden luonnollisimman ja hehkuvimman meikkipohjan!

1. Kosteutus
2.
Pohjustus
3.
Peitevoide
4.
Onko sinun valintasi meikkivoide, seerumimeikkivoide vai mineraalimeikkipuuteri?
5.
Irtopuuteri
6. Poskipuna
7. Loihdi tarkat kulmat, dramaattinen tai luonnollinen silmämeikki ja kestävä huulimeikki
8. Korostus

1. Kosteutus

Meikin onnistumisen olennainen osa on hyvin kosteutettu iho. Kuivassa ihossa pintakuivuudet ja juonteet korostuvat, joten ennen varsinaista meikkiä levitä kasvoillesi ravitseva, mutta tarpeeksi kevyt ja hyvin imeytyvä kosteusvoide tai seerumi. Meikin alle sopivat mainiosti Flow Cosmetics Bilberry Moisture Cream -kasvovoide tai koostumukseltaan ultrakevyt ja ihoa kirkastava Flow Cosmetics Lingonberry Bright -kuivaöljyseerumi. Levitä kosteutustuotetta myös silmänalusille. Anna voiteen tai seerumin imeytyä hyvin ennen meikkituotteiden levitystä.

2. Pohjustus

Kosteutuksen jälkeen kasvoille levitetään meikinpohjustusvoide eli primer. Primerin tarkoitus on valmistella iho meikkivoidetta tai meikkipuuteria varten täyttämällä ja häivyttämällä juonteita ja tekemällä ihosta tasaisemman. Primerin tarkoitus on myös pidentää meikkipohjan kestoa ja estää meikkivoidetta tai puuteria karkaamasta paikaltaan tai kasautumasta juonteisiin.

KORENTO Soft Velvet Primer -meikinpohjustusvoide on voidemaisesta puuteriseksi muuntuva meikinpohjustaja, joka tekee ihosta samettisen pehmeän ja soveltuu kaikille ihotyypeille. Ravitseva koostumus sisältää luomuarganöljyä sekä antioksidanttisen marjaöljy-yhdisteen. Tässä on meikkituote, jolla on todellisia ihonhoidollisia vaikutuksia!

Hiero muutama pisara pohjustusvoidetta puhtaille kasvoille ennen meikkipohjan levitystä. Anna tuotteen imeytyä, ja odota kunnes ihotuntuma on puuterimaisen silkkinen ennen muiden meikkituotteiden levittämistä. Pohjustusvoide on sävytön.

KORENTO Soft Velvet Primer -meikinpohjustusvoide antaa iholle hienovaraisen hehkun, joten tuote sopii myös käytettäväksi sellaisenaan, mikäli kaipaat kasvoillesi meikin sijaan ripauksen kaunista hehkua, aimo annoksen pehmeyttä sekä kasviöljyjen hoitotehoa.

3. Peitevoide

Pohjustamisen jälkeen ihon pienet virheet, punoitukset tai tummat silmänaluset meikataan runsaspigmenttisellä meikkituotteella. Yleensä peitevoiteelle löytyy töitä nenänpielistä, silmänalusilta, suun ympäriltä ja leuasta. Voit lisätä peitevoidetta kevyesti myös liikkuvalle luomelle, mikäli haluat häivyttää luomien pieniä, ihon läpi kuultavia suonia.

Voit käyttää KORENTO -valikoiman Berry Vitamin Cream Foundation -voidemaista meikkipohjaa myös peitevoiteena. Levitä tuote meikkivoidesiveltimellä, meikkisienellä tai sormin.

4. ONKO SINUN VALINTASI MEIKKIVOIDE, SEERUMIMEIKKIVOIDE VAI MINERAALIMEIKKIPUUTERI?

Meikkivoide, seerumimeikkivoide tai mineraalimeikkipuuteri valitaan omaan ihon sävyyn sulautuvaksi. Yleensä tarjolla on joko hiukan keltapohjaisia eli lämpimiä, tai punapohjaisia eli viileitä sävyjä. Jos et tiedä oman ihosi pohjasävyä tai sen päättely tuntuu hankalalta, kysy rohkeasti apua! KORENTO -meikkituotteista löydät sekä lämpimiä että viileitä sävyjä.

Kaikille ihotyypeille
Voidemainen meikkipohja

KORENTO Voidemainen meikkipohja on koostumukseltaan ylellisen kermainen, voidemainen meikkipohja ja todellista ihoa ravitsevaa luksuskosmetiikkaa; meikkivoide sisältää arktisista marjoista peräisin olevan vitamiinipitoisen marjaöljy-yhdisteen, jonka ihoa suojaavat antioksidantit taistelevat vapaita radikaaleja vastaan sinun puolestasi joka päivä.

Voidemaisella meikkipohjalla luot samettisen pehmeän, puolipeittävän ja puolimattaisen meikkipohjan. Meikkivoiteella häivytät ihon pienet virheet, juonteet ja epätasaisuudet ilman paksua maskimaista tunnetta. Meikkipohja antaa ihon hengittää, eikä tuki ihohuokosia. Levitä meikkivoide peitevoiteen jälkeen koko kasvoille joko meikkivoidesiveltimellä, meikkisienellä tai sormin.

Kuivalle ja ikääntyvälle iholle
Seerumimeikkivoide

KORENTO Seerumimeikkivoide on erityisesti kuivuuteen taipuvaiselle iholle suunniteltu seerumimeikkivoide, joka yhdistää BB-voiteen sekä tehokkaasti ihoa kosteuttavan ja silottavan hoitoseerumin parhaimmat ominaisuudet.

Huippulaadukkaassa seerumipohjassa yhdistyvät vitamiini- ja antioksidanttipitoinen marjaöljy-yhdiste, E-vitamiini, jojoba sekä iholle ihanteelliset rasvahapot. Laadukkaan seerumipohjan ansiosta seerumimeikkivoide levittyy kasvoille vaivattomasti. Kevyen meikkipohjan luomiseen tarvitset vain muutaman pisaran!

Valoa heijastavat pigmentit luovat iholle kuulaan nuorekkaan hehkun ja häivyttävät ihon epätasaisuuksia ja juonteita. Kevyesti peittävä, ihon sävyä tasoittava, heleä ja luonnollinen seerumimeikkivoide sopii erityisesti sinulle, joka et kaipaa meikkituotteeltasi täysin peittävää lopputulosta. Nestemäinen meikkivoide on helpoin levittää joko siveltimellä tai sormin, ja näin myös säästät meikkituotetta – meikkisieni imee itseensä osan nestemäisestä meikkiseerumista.

Kaikille ihotyypeille
Mineraalimeikkipohja

KORENTO Mineraalimeikkipuuterilla luot upean, viimeistellyn meikkipohjan niin arkeen kuin juhlaan.

Mineraalimeikkipohja on helposti levittyvä puuterimainen meikkipohja, jonka peittävyyttä voidaan säätää kerrostamalla. Lisäämällä yhden kerroksen meikkipuuteria saat kevyen, ihon sävyä tasoittavan ja hyvin luonnollisen lopputuloksen. Kerrostamalla meikkipuuteria saat enemmän peittävyyttä kasvojen mahdollisille ongelma-alueille, meikkipohjan pysyessä silti kauniina ja raikkaana.

KORENTO -valikoimasta löydät omalle ihollesi sopivan Heleyttävän tai Mattaisen mineraalimeikkipohjan. Valitse heleyttävä mineraalimeikki jos ihosi on kuivuuteen taipuva ja kaipaat meikkipohjaltasi enemmän kuultoa. Valitse mattapinnan antava mineraalimeikki jos ihosi on rasvoittuvampi ja helposti kiiltelee päivän mittaan.

Mineraalipuuteri tasoittaa ihon sävyä sekä peittää ihon punaisuutta ja epäpuhtauksia samalla antaen ihon hengittää. Mineraalimeikkipohja on kuin toinen iho!

Meikkipuuteri levittyy parhaiten laadukkaalla kabuki-siveltimellä. Napakalla ja tiheällä kabukilla saat kauniin, tasaisen ja kestävän pohjan. Ota meikkipuuteria purkin kannelle ja pyörittele jauhe siveltimeen. Kopauta liika puuteri pois siveltimestä ja aloita puuterin levitys pyörivin liikkein kasvojen keskeltä kohti reunoja. Lisää puuteria, kunnes lopputulos on mieluisa.

5. Irtopuuteri

Hienojakoisen, sävyttömän irtopuuterin tarkoitus on kiinnittää meikkipohja, hillitä kiiltoa ja antaa meikkipohjalle samettinen, pehmeä silaus. Irtopuuteri levitetään puuterisiveltimellä tai puuterivipalla kevyesti kasvoja painellen. Voit jättää irtopuuterin myös pois meikistäsi, jos pidät luonnollisesti hehkuvasta glass skin-lookista, jossa iho saa näyttää lasimaisen hohtavalta, jopa kostealta.

KORENTO Viimeistelypuuterilla viimeistelet meikkisi tukkimatta ihohuokosia. Mattainen, pehmeä puuteri antaa ihon hengittää eikä kuivata ihoa.

6. Poskipuna

Poskipuna raikastaa ilmettä ja tuo kasvoille tervettä hehkua. Ilman poskipunaa meikkipohja jää yksiulotteiseksi ja kasvoista tulee helposti kalvakat.

KORENTO Huuli- ja poskivärillä luot hehkuvat posket (sekä herkullisen huulimeikin!) erittäin helposti sen pehmeän ja kermaisen koostumuksen ansiosta. Huippulaadukas ja runsaspigmenttinen värivoide levittyy kauniisti saumattomaksi osaksi meikkiäsi. Todella monipuolinen tuote, jolla raikastat ilmeesi nopeasti pitkin päivää; kannattaa siis pitää tämä pieni supertuote mukana käsilaukussa! Levitä siveltimellä, sienellä tai sormin.

KORENTO Seerumiposkipuna saa kasvosi sädehtimään jo yhdellä pisaralla. Poskipunan ensiluokkaiset pigmentit häivyttyvät vaivattomasti saumattomaksi osaksi meikkipohjaasi. Poskipunan huippulaadukas seerumipohja hoitaa ja ravitsee tehokkaasti kuivuuteen taipuvaista, herkkää ihoa. Levitä siveltimellä tai sormin.

Lisää voidemainen poskipuna tai seerumiposkipuna heti meikkivoiteen tai seerumimeikkivoiteen päälle ennen kiinnityspuuteria. Oikean paikan poskipunalle löydät, kun hymyilet peilin edessä oikein leveästi (samalla karkotat väsymystä; hymyily saa väsyneet aivot piristymään. Anna siis mennä, hymyile niin että hampaat näkyvät!). Poskipuna levitetään posken korkeimmalle kohdalle ja häivytetään kohti korvia.

Tiesitkö? Mineraalimeikkipuuterin päälle käyvät sekä voidemaiset, seerumimaiset että jauhemaiset poskipunat.

7. Loihdi tarkat kulmat, dramaattinen tai luonnollinen silmämeikki ja kestävä huulimeikki

Huulikynä

Runsaspigmenttinen Korento-huulikynä takaa kestävän, kauniin huulimeikin. Helposti levittyvä, mutta pitkäkestoinen koostumus sisältää luonnon mineraalien ja väripigmenttien lisäksi mm. hoitavaa karnaubavahaa ja kookosöljyä. 

Kestävä mutta helposti levittyvä runsaspigmenttinen huulikynä neljässä kauniissa sävyssä.

Silmämeikkikynä

Pehmeästi levittyvä, runsaspigmenttinen Korento-silmämeikkikynä toimii niin tarkan rajauksen tekemiseen, kuin näyttävän silmämeikinkin luomiseen. Koostumus on pehmeä ja helposti levittyvä, mutta silti kestävä.

Silmämeikkikynistä on saatavilla neljä runsaspigmenttistä, toinen toistaan inspiroivampaa sävyä.

Kulmakynä

Korento-kulmakynien avulla muotoilet helposti kauniina kaartuvat kulmakarvat.

Pehmeästi levittyvä kynä soveltuu kulmien muodon huomaamattomaan täydentämiseen, sekä erilaisten näyttävien kulmatyylien loihtimiseen. Kynän toisessa päässä olevan kierreharjan avulla kulmakarvat saa harjattua haluttuun muotoon, ja kynäjälki on helppo häivytellä luonnolliseksi.

Saatavilla neljä luonnollista sävyä.

8. Korostus

Laadukas korostustuote antaa meikillesi viimeisen, upean silauksen. Korostustuotteella nimensä mukaisesti korostetaan kasvojen parhaita puolia ja luodaan kasvoille kolmiulotteisuutta ja valoa.

Lisää KORENTO Rose Quartz Highlighter -kororstuvoidetta meikin loppuvaiheessa kasvojen korkeimpiin kohtiin tuomaan kasvoille ruusukultaista hehkua ja valoisuutta. Hyviä kohtia korostusvoiteelle ovat poskipunan yläpuolelle jäävä poskiluun korkein kohta, kulmaluu ja ylähuulen amorinkaari. Voit myös halutessasi lisätä korostusvoidetta hillitysti otsalle, nenänvarteen ja leukaan. Voit levittää tuotteen sormin, siveltimellä tai meikkisienellä.