Luonnollinen meikkipohja mineraalimeikeillä

Oletko jo tutustunut Korennon mineraalimeikkipuutereihin?

Mineraalimeikkimme ovat sävyjä ja koostumusta myöten Flow Cosmeticsin perustajan, Riitan suunnittelemia. Meikkipuuterit pohjautuvat värianalyysiin, jossa sävyt jaotellaan viileisiin ja lämpimiin.

Meikkipuuterimme valmistetaan ammattitaidolla käsityönä alusta alkaen pientehtaallamme Riihimäellä, ja olemme tästä ainutlaatuisesta osaamisestamme erittäin ylpeitä.

Aidot ja puhtaat raaka-aineet

Tuotteiden raaka-aineet ovat aina Ecocert-sertifioitua laatua. Emme käytä valmiiksi sekoitettuja puuteripohjia, vaan pigmentit ja puuteriraaka-aineet sekoitetaan huolella jokaiseen erään erikseen.

Puuterit antavat ihon hengittää, eivätkä tuki ihohuokosia. Aito mineraalimeikki ei sisällä täyteaineita, säilöntäaineita, hajusteita eikä öljyjä ja sopii siksi hyvin herkälle iholle, iho-ongelmille sekä allergisille.

Tiedät saavasi täysin puhdasta, myrkytöntä kosmetiikkaa.

mineraalimeikit flow

Ihotuntuma ja meikkipohjan sävy ovat tärkeässä osassa jokapäiväistä rutiinia

Mineraalimeikkipuuteri on tuote, jolla tehdään koko meikkipohja ja se korvaa perinteisen meikkivoide + puuteri yhdistelmän.

Luonnollisilla meikkipuutereilla saat kuulaan ja kevyen meikkipohjan, tai halutessasi peittävämmän pohjan. Erinomainen peittävyys saadaan lisäämällä useita ohuita kerroksia. Mineraalimeikin levitykseen sopii parhaiten tuuhea kabuki-sivellin.

Ennen meikkipuuteria levitä kasvoille hyvä kosteutustuote, jotta saat lopputuloksesta kauniin, raikkaan sekä ihosta sileän ja kimmoisan. Luonnollinen n. 15 aurinkosuojakerroin suojaa ihoa.

Korennon vegaaniset meikkipuuterit sopivat hyvin herkällekin iholle, eivätkä ne kuivata ihoa.

Valikoimasta löytyy sopivat meikkituotteet niin pohjoismaisen vaaleille kuin myös keskivaaleille ja tummemmille ihonsävyille; neljä sävyä viileälle eli punapohjaiselle iholle sekä neljä sävyä lämpimälle eli keltapohjaiselle iholle. Myös aurinkopuutereista sekä poskipunista löytyy sävyt viileälle ja lämpimälle iholle. Väripalettimme on vuosien tuotekehityksen tulos, josta olemme erittäin ylpeitä.

Tutustu mineraalimeikkipuutereihimme lisää verkkokaupassa: Mineraalimeikit

Tuotannostamme ja raaka-aineista voit lukea lisää täältä: Raaka-aineet & Tuotanto