Pysytään kuivina! – Luomudödöjen ABC

Tämän päivän kosmetiikan käyttäjät etsivät luonnonmukaisia vaihtoehtoja ”perinteisille” deodoranteille monista eri syistä, mutta yhdistävä tekijä on usein se ettei tuotteen haluta sisältävän alumiinia. Perinteisissä deodoranteissa usein aktiivisena ainesosana esiintyvä alumiini häiriköi kehon normaaleja toimintoja tukkien hikirauhaset ja estäen näin hien tulon kokonaan. Alumiinin vaikutuksista ei ole varmaa tietoa. Osa tutkimuksista vihjaa alumiinin kulkeutuvan imusolmukkeisiin sekä synnyttävän haitallisia solumuutoksia elimistössä. Miksi siis ottaa mahdollisia riskejä, kun olemassa on muitakin vaihtoehtoja?

Luonnonkosmetiikkamerkkien deodoranttien luomuainesosat sekä parabeenien ja synteettisten kemikaalien poissaolo varmistavat, että kehosi tärkeät toiminnot eivät häiriinny etkä altista sitä kyseenalaisille aineille.

Flown deodoranttivoiteet

Flowlla on tällä hetkellä tuotevalikoimassa kaksi deodoranttia: Kehäkukka Deodoranttivoide sekä Hamppu Deodoranttivoide – näistä kahdesta Hamppu on valmistettu ilman ruokasoodaa*, jolloin se sopii myös kyseiselle ainesosalle herkistyneille käyttäjille. (*Ruokasooda on suosittu ainesosa luonnonmukaisissa deodoranteissa sillä se neutralisoi niitä bakteereja, jotka ovat hienhajun varsinaisia aiheuttajia.)

Flown deodorantit ovat voidemaisia –mutta uudenlaisen koostumuksen edessä on turha säikähtää! 😊 Voiteen käyttäminen on varsin helppoa; tuotetta otetaan pieni määrä sormiin, lämmitetään sitä hetki käsien välissä ja sitten voide levitetään kainaloalueelle.

Molemmat deodoranttimme sisältävät antiseptisiä eteerisiä öljyjä jotka toimivat aktiivisina ainesosina ja ovat erittäin hyödyllisiä säännöllisesti liikkuville sekä myös heille, joilla on luonnostaan taipumusta runsaampaan hikoiluun. Deodoranttivoiteidemme tuoksut ovat neutraalit ja näin ollen tuotteet sopivat monipuolisesti erilaisille käyttäjille. Myös teini-ikäisille on Flown deodoranttivoide hyvä ja turvallinen valinta.

Tutustu paremmin aiheen tuotteisiin:

Flow Cosmetics Hamppu Deodoranttivoide (soodaton)

Flow Cosmetics Kehäkukka Deodoranttivoide


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.