Testaa Flow-tuotteita ihotyyppisi mukaan

Jokainen iho ansaitsee parasta mahdollista ihonhoitoa, luonnollisesti. Täydellisten tuotteiden löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa, ja hutiostokset harmittavat, syystäkin.

Olemme halunneet tehdä oikeiden tuotteiden löytämisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Olemme koonneet neljä tuotesettiä, joihin kuuluu kaikki tarvitsemasi puhdistus-, kuorinta- sekä kosteutustuotteet oman ihotyyppisi mukaisesti. Mikäli et ole varma ihotyypistäsi, tai sille sopivista tuotteista, voit aina tilata setin useammalle ihotyypille.

Tarvitsetko apua ihotyyppisi tunnistamisessa? Vilkaise vinkit ihotyyppioppaastamme >>

Valitse itsellesi parhaiten sopivat testaussetti edulliseen 5 € hintaan:  

 1. Dry Skin Set – Kuivan ihon pelastajat
 2. Oily Skin Set – Rasvoittuvan ihon tasapainottajat
 3. Normal or Combination Skin Set – Normaalin ihon kosteuttajat
 4. Sensitive or Challenging Skin Set - Herkän tai haasteellisen ihon luottovalinnat

Ihonhoito-testipaketti

Dry skin set

Kuivan ihon pelastussetti sisältää nämä tuotteet:

 1. Balm to Milk –puhdistusvoide
 2. Honey Milk –saippuapala
 3. Hyaluron & Probiotics –seerumi
 4. Arctic Beauty Oil -kasvoöljy
 5. Lingonberry Bright Mask –kasvonaamio

Kuivan ihon pelastajat

1. PUHDISTA KUIVA IHO HELLÄVARAISESTI

Kuiva iho tarvitsee puhdistustuotteet, jotka eivät kuivata ihoa. Hellävarainen, kosteuttava Honey Milk –saippuapala sekä Balm to Milk –puhdistusvoide tarjoavat lempeät vaihtoehdot kuivan ihon puhdistukseen. Selvitä, kumpi sinun ihollesi on täydellinen, tai ota molemmat säännölliseen käyttöön!

2. KOSTEUTA POHJOISEN MARJOILLA JA HYALURONIHAPOLLA

Kosteuta iho puhdistuksen jälkeen tehokosteuttavalla Hyaluron & Probiotics –kasvoseerumilla, jonka vaikutuksen tunnet välittömästi. Täydennä ihonhoitorutiini täyteläisellä, kosteuttavalla Arctic Beauty Oil -terapiaöljyllä. Hyaluron & Probiotics –seerumi sopii haastavienkin ihotyyppien hoitoon, ja Arctic Beauty Oil on kuivan ihon paras ystävä kaikkina vuodenaikoina.

3. HEMMOTTELE IHOA KOSTEUTTAVALLA, KUORIVALLA KASVONAAMIOLLA

Kuivaa ihoa ei kannata kuoria voimakkailla mekaanisilla kuorinnoilla. Lingonberry Bright Mask –kasvonaamio on hellävarainen entsyymikuorinta, joka toimii samalla kosteuttavana kasvonaamiona. Jauhemainen koostumus on helppokäyttöinen, ja kuiva iho kirkastuu ja heleytyy jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Ihonhoito-testipaketti

Oily Skin Set

Rasvoittuvan ihon tasapainotussetti sisältää nämä tuotteet:

 1. Detox-saippuapala
 2. Balm to Milk –puhdistusvoide
 3. Bilberry Moisture –kasvovoide
 4. Detox Oil -kasvoöljy
 5. Detox Mask -kasvonaamio

Rasvoittuvan ihon tasapainottajat

1. PUHDISTA RASVOITTUVA IHO TEHOKKAASTI

Rasvoittuvan ihon tehokas puhdistaminen on erityisen tärkeää tukkeutumien välttämiseksi, mutta liian peseviä tuotteita ei kannata käyttää. Tähän tarkoitukseen täydellinen on syväpuhdistava, antioksidanttinen Detox Soap-saippuapala: se taistelee epäpuhtauksia vastaan luonnollisesti.  Setissä on mukana myös hellävaraisesti pesevä Balm to Milk –puhdistusvoide, joka sopii kaikille ihotyypeille.

2. KOSTEUTA POHJOISEN MUSTIKALLA JA ULTRAKEVYELLÄ ÖLJYSEERUMILLA 

Rasvoittuvan ihon kosteutuksessa pitää varmistaa, että valitut voiteet ja öljyt eivät tuki ihohuokosia, vaan omalta osaltaan tasapainottavat ihoa ja taistelevat epäpuhtauksia vastaan. Detox Oil -kuivaöljyseerumi, jonka ultrakevyt koostumus kosteuttaa tukkimatta ihohuokosia, ei jätä ihoa kiiltäväksi, ja rauhoittaa epäpuhtauksista aiheutuvaa ihon tulehtuneisuutta. Imeytymistä voi tehostaa levittämällä ensin alle Bilberry Moisture –kasvovoiteen, joka on kevyen koostumuksensa ansiosta rasvoittuvalle iholle juuri sopiva valinta.

3. SYVÄPUHDISTA KASVOT KUORIVALLA NAAMIOLLA 

Voidemainen Detox Mask –kuorinta on tehokas apu rasvoittuvalle ja epäpuhtauksista kärsivälle iholle. Sen kuoriva, syväpuhdistava ja antioksidanttinen reseptiikka kirkastaa ihoa ja poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia. Naamiota voi hyödyntää myös päivittäisessä kasvojen puhdistuksessa, ja se on suorastaan välttämättömyys monen akneihosta kärsivän ihonhoitoreperutaarissa.

Ihonhoito-testipaketti

Normal or Combination Skin Set

Normaalin ja sekaihon kosteutussetti sisältää:

 1. Honey Milk –saippuapala
 2. Balm to Milk –puhdistusvoide
 3. Bilberry Moisture –kasvovoide
 4. Lingonberry Bright Oil -kasvoöljy
 5. Strawberry Milk Mask -kasvonaamio

Normaalin ihon kosteuttajat

1. PUHDISTA NORMAALI JA SEKAIHO SITÄ KUIVATTAMATTA

Normaali- tai sekaihon tarpeet vaihtelevat vuodenaikojen ja lämpötilojen mukaan, joten ihonhoitorutiiniakin kannattaa vaihdella tarpeen mukaan. Normaalille ja sekaiholle puhdistukseen sopiva Honey Milk –kasvosaippua on erityisen hellävarainen ja kosteuttava. Kaikille ihotyypeille sopiva Balm to Milk-puhdistusvoide on Honey Milkin lisäksi sopiva puhdistusvaihtoehto päivittäiseen käyttöön.

2. KOSTEUTA POHJOISEN MUSTIKALLA JA PUOLUKALLA

Lingonberry Bright -öljyseerumi on kevyt, mutta tehokkaasti kosteuttava valinta juuri sekaihon tai normaalin ihon tarpeisiin. Ihon kosteutusta ja öljyseerumin imeytymistä voi tehostaa levittämällä ensin alle Bilberry Moisture –kasvovoiteen, joka imeytyy nopeasti ja kirkastaa ihoa, ja sisältää pohjoisen antioksidanttisia mustikoita.

3. HEHKUA JA HELEYTTÄ KASVOILLE KOSTEUTTAVALLA NAAMIOLLA

Helppokäyttöinen ja ihoa hellivä Strawberry Milk Mask on asiakkaidemme suosikki erityisesti silloin, kun iho kaipaa kiinteytystä, kosteutusta ja kirkkautta. Normaalille ja sekaiholle sopivan naamion teho tuntuu iholla välittömästi, ja on täydellinen loppusilaus ihonhoitorutiinille.

Ihonhoito-testipaketti

Sensitive or Challenging Skin Set

Herkän tai haasteellisen ihon luottotuotesetti sisältää:

 1. Balm to Milk –puhdistusvoide
 2. Rhassoul & Salt –saippuapala
 3. Rosehip Intensive Treatment Oil -hoitoöljy
 4. Hyaluron & Probiotics –seerumi
 5. Lingonberry Bright Mask -kasvonaamio

Herkän tai haasteellisen ihon luottovalinnat

1. PUHDISTA HERKKÄ TAI HAASTEELLINEN IHO HELLÄSTI

Herkkä tai haasteellinen ihotyyppi vaatii erityistä huolta ja hoivaa. Tuoksuton, suosittu Rhassoul & Salt –saippuapala on erinomainen vaihtoehto, jos olet herkkä hajusteille, tai ihosi kärsii erilaisista haasteista. Setissä on lisäksi mukana aivan kaikille ihotyypeille sopiva hellävarainen mutta tehokas Balm to Milk-puhdistusvoide, jolla voit ihon puhdistuksen lisäksi poistaa myös silmämeikin.

2. KOSTEUTA JA HOIDA IHOASI TEHOKAKSIKOLLA 

Rosehip Intensive Treatment Oil -kasvoöljy on kuivan, atooppisen ja herkän ihon hellävarainen hoitaja, joka ratkoo erilaisia ihohaasteital ja kosteuttaa samalla ihoa tehokkaasti. Tähän tuotesettiin lukeutuu myös herkällekin iholle sopiva, tehokosteuttava ja välittömästi vaikuttava Hyaluron & Probiotics –seerumi, joka toimii erinomaisena pohjana kasvoöljyn alla, ja jota hyvin haastavakin iho sietää hyvin.

3. KIRKASTA KASVOJA NAAMIOLLA JA HEDELMÄENTSYYMIKUORINNALLA

Lingonberry Bright -hedelmäentsyymikuorinta yhdistää hellävaraisen, kemiallisen kuorinnan sekä kosteuttavan, ihoa kirkastavan ja hellivän naamion. Se on erinomainen valinta erilaisten ihohaasteiden ratkaisuun, ja sopii myös voimakkaasti kuivuneelle tai jopa ärtyneelle iholle. 

 

Tutustu kaikkiin Flow Cosmetics ihonhoidon testipaketteihin >>


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.