Uudet VanillaBerry sekä Cardamom Rose –vartalokuorinnat ovat täällä!

Suolakuorinnat ovat olleet asiakkaidemme suosikkituotteita jo vuosia. Iho-ongelmia rauhoittava, ihoa luonnonmukaisesti kuoriva Himalajan kristallisuola, ihoa kosteuttavat ylelliset kasviöljyt sekä aidot eteeriset öljyt muodostavat ainutlaatuisen suolakuorinnan, ja tuovat aromaterapeuttista hemmottelua sekä tehokasta ihonhoitoa arkeesi.

Tutustu kuorintoihin täällä >>

Flow-vartalokuorinta

Mikä tekee Flow Cosmeticsin vartalonkuorinnoista erityisiä?

Flow Cosmetics –vartalokuorinnat sekä kuorivat ihoa, että kosteuttavat sitä. Ellei ihosi ole kuiva, et välttämättä tarvitse lainkaan kosteusvoidetta kuorinnan käytön jälkeen! Pehmeät kasviöljyt jättävät iholle kosteutetun, silkinpehmeän tunteen. Suolakuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja atooppiselle iholle.

Flow Cosmeticsin perustajan ja päätuotekehittelijä Riitta Jänkälän suunnittelemat eteeristen öljyjen yhdistelmät ovat suunniteltu rentouttamaan, rauhoittamaan ja inspiroimaan. Tehokkaan, ihoa kirkastavan ja heleyttävän kuorinnan lisäksi kuorinta on siis myös aromaterapeuttinen elämys.

Suolakuorintavaihtoehtoja Flow Cosmetics tarjoaa kolme, yksi jokaiseen makuun: makea VanillaBerry, ruusuinen Cardamom Rose sekä hitiksi noussut sitruksinen CocoLemon.

Kokeile kaikkia löytääksesi oman suosikkisi! >>

Miten suolakuorintaa käytetään?

Yksinkertaisimmillaan suolakuorintaa hierotaan pyöriviin liikkein kostealle iholle ja huuhdellaan pois, jonka jälkeen iho taputellaan lempeästi kuivaksi pyyhkeellä. Monipuoliset Body Polish –suolakuorinnat sopivat kuorimaan koko kehoa, kaulasta varpaisiin. Kasvoille suosittelemme hellävaraisempia kuorintanaamioita, kuten Lingonberry Bright Mask –kasvonaamiota.

Flow-vartalokuorinta

Uudet ylelliset vanillaberry ja cardamom rose –kuorinnat

VanillaBerry Body Polish noudattaa vanhan Amethyst-suolakuorinnan reseptiikkaa eteeristen öljyjen ja tuoksumaailmansa osalta, mutta siitä on poistettu ametisti, jonka eettisyydestä emme voineet olla varmoja. VanillaBerry Body Polish on nimensä mukaisesti vaniljainen, marjainen elämys. Eteerisissä öljyissä loistavat pehmeä vanilja, kukkainen neroli sekä maadoittava santelipuu, jotka ovat tunnettuja rauhoittavasta, stressiä lievittävästä vaikutuksestaan. Kuorinta sisältää myös suomalaista villimustikkaa.

Tutustu tuotteeseen >>

Cardamom Rose Body Polish on ruusuinen ja mausteinen kaikkien aistien hemmottelukuorinta. Romanttinen ruusu, sensuelli ylang ylang sekä mausteinen, energisoiva kardemumma ovat täydellinen yhdistelmä niin aamuiseen arkisuihkuun kuin lempeään saunailtaankin.

“Halusin valikoimaan jonkin oikean lämpimän, sensuellin ja naisellisen tuoksun. Luulen, että se tulee olemaan monien muidenkin mieleen, sillä se on mieltä lämmittävä, rentouttava ja ylellinen”, Flow Cosmeticsin perustaja Riitta Jänkälä avaa inspiraatiotaan tuotteen takana.

Tutustu tuotteeseen >>

Muista myös pirteä CocoLemon! Kookoksesta ja sitruunasta tuoksunsa saava CocoLemon on saavuttanut asiakkaiden kesken suursuosion, ja uudet erät myydään loppuun nopeasti. Eikä ihme – aurinkoinen, virkistävä suolakuorinta hurmaa tuoksullaan ja helppokäyttöisyydellään.

Tutustu tuotteeseen >>

Uudet Flow Cosmetics Body Polishit saatavilla nyt verkkokaupasta sekä kattavilta Flow Cosmetics -jälleenmyyjiltä! Valitse mielestäsi houkuttelevin, tai kokeile vaikka kaikkia!

Vinkki! Suolakuorinnat ovat olleet vuodesta toiseen myös suosittu lahjaidea. Yllätä rakkaasi tai ystäväsi valloittavalla hemmotteluhoidolla, josta on iloa pidemmäksikin aikaa. Suolakuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja atooppiselle iholle.


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.