KORENTO meikkisarja on luonnollista, kaunista ja aitoa

Voiko luonnonmukainen meikki toimia yhtä hyvin kuin synteettinen? Meidän mielestämme voi, ja vieläpä hoitaa samalla ihoasi.

Korento syntyi halusta vastata haasteeseen ja kehittää tuotteita, jotka ovat yhtä toimivia kuin synteettiset meikit, mutta valmistettu aidosti luonnollisista ja sinulle terveellisistä raaka-aineista.

Korkealaatuiset ja turvalliset raaka-aineet ovat tuotantomme perusta ja käytämme vain sertifioidussa luonnonkosmetiikassa sallittuja ainesosia. Raaka-aineemme ovat joko luomua, villinä kasvaneita tai Cosmos-luonnonkosmetiikkasertifikaatin hyväksymiä.

Ensimmäiset Korento-tuotteet keskittyvät kauniin meikkipohjan luomiseen,
sillä kuten tiedät, kaunis, kuulas iho on täydellisen meikin perusta. Korento-tuotteet ovat erittäin riittoisia, ne levittyvät vaivatta ja antavat ihollesi kauniin luonnollisen hehkun.

Useista meikkipohjistamme löydät sinulle sopivan vaihtoehdon ja luot peittävän ja mattapintaisen, tai läpikuultavan ja heleäkiiltoisen meikin.
Huuli- ja poskivärien sekä seerumiposkipunan avulla viimeistelet kokonaisuuden ja tuot ihollesi ja huulillesi luonnollisen punan. Ainutlaatuinen fluidimainen meikinpohjustaja tasoittaa ihonsävyä ja samalla hoitaa ihoasi, ja ruusukvartsia sisältävä korostuvoide luo kasvoillesi ruusukultaan taittavan hohteen. Jokainen meikkituote toimii erinomaisesti yhdessä tai erikseen.

Meikkiemme laadukkaat kasviöljyt hoitavat ihoasi ja tekevät siitä kimmoisan. Vitamiinirikas, arktisiin marjoihin pohjautuva, uniikki Berry Active Complex-yhdisteemme suojaa ihoasi ulkoisia haittavaikutuksia kuten ilmansaasteita, stressiä sekä UV-säteiden aiheuttamia haittoja vastaan.

Valitse siis 100% luonnollinen, suomalainen ja korkealaatuinen Korento.

Korento on Flow Cosmeticsin omistama meikkisarja ja kaikki tuotteet valmistetaan Flow Cosmeticsin pientehtaalla Riihimäellä.

Tutustu tuotevalikoimaamme. 

Esittelyssä Korento-muusat

Osta Korento-tuotteita!