SISÄLLÖNTUOTTAJA, osa-aikainen

Onko unelmatyösi tuottaa värikkäitä, inspiroivia ja sitouttavia sisältöjä kuvien, videoiden ja tekstien muodossa? Luovitko somemaailmassa vaivattomasti ja uusista trendeistä innostuen?

Flow Cosmetics on kotimaisten luonnonkosmetiikkavalmistajien pioneeri. Käsityönä Riihimäen tehtaalla valmistettavat tuotteemme ovat vakiinnuttaneet paikkansa ympäristö- ja laatutietoisten kuluttajien keskuudessa, ja ne löytävät tiensä uusien asiakkaiden luo yhä uudestaan.

Flow Cosmetics sisällöntuottaja rekry

Flow Cosmeticsilla pääset loistamaan kotimaisen luonnonkosmetiikkamarkkinan keskiössä

Etsimme nyt idearikasta ja sisällöntuotannosta innostuvaa somenatiivia vahvistamaan Flow Cosmeticsin markkinointia ja viestintää. Tehtävässäsi tuotat Flow Cosmeticsille mukaansatempaavaa, ajankohtaista videosisältöä Instagramista TikTokiin, sekä kirjoitat inspiroivia ja sitouttavia sisältöjä eri kanaviimme.

Seuraat somemaailman käänteitä sekä algoritmien päivityksiä intohimoisesti, ja pystyt mukautumaan niiden vaatimiin muutoksiin. Kirjoitat sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Edellytykset tehtävässä onnistumiseen:

• Aito halu ja into kehittää brändiä sitouttavien sisältöjen avulla

• Näyttöjä mukaansatempaavien sisältöjen luomisesta

• Kokemusta Reels-videoiden tekemisestä

• Kiinnostus luonnonkosmetiikkaa kohtaan

• Sujuva suomen ja englannin kieli

Tehtaamme ja toimistomme sijaitsevat Riihimäellä, mutta voit luoda sisältöjä näppärästi myös etänä. Työ sopii myös markkinoinnin tai viestinnän opiskelijalle opintojen oheen.

Työaika on noin 10-20 h viikossa ja tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva, alkaen mahdollisimman pian.

Hurmaa meidät persoonallasi sekä yhdellä tai useammalla työnäytteelläsi - ja kerro miksi juuri sinä olisit paras vahvistus tiimiimme. Toimita hakemuksesi, ansioluettelosi sekä työnäytteet 4.10. mennessä otsikolla “Sisällöntuottaja” osoitteeseen: susanna.suomi@flowcosmetics.com.

Tervetuloa mukaan kertomaan aina luonnollisen,
aina tehokkaan ja aina rehellisen Flow Cosmeticsin tarinaa.

Flow Cosmetics sisällöntuottaja rekry