luonnollinen vaihtoehto retinolille ihonhoidossa

Tässä blogissa:

• Mitä retinoli on?
• Kuinka NovoRetin toimii?
• Mitä hyötyjä NovoRetin tarjoaa?
• Mistä NovoRetin on peräisin?
• Flow Cosmetics Retin Lift -voide: ikääntyvän ihon paras tehohoito

Retinoli ja muut retinoidien ryhmään kuuluvat molekyylit ovat ihonhoidon kiistattomia tähtiä. Ne ovat tehokkaita ikääntyvän ihon, aknen sekä ihon pigmenttimuutosten hoidossa, sillä niillä on ihoa voimakkaasti uudistava vaikutus. Valitettavasti useimmat retinoidit eivät ole kovin stabiileja kosmetiikkatuotteissa, ja niiden käyttö voi aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten ihon hilseilyä, valoherkkyyttä ja punoitusta. Tämä voi rajoittaa pitkäaikaista hoitoa ja estää niiden käytön kosmetiikassa. Synteettinen retinoli ei myöskään ole sallittu aidossa luonnonkosmetiikassa, joten aitoa luonnonkosmetiikkaa etsivälle retinolituotteita ei ole ollut tarjolla. 

Viime vuosina markkinoille on tullut myös luonnonmukaisia vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat ihonhoidon ilman retinolin mahdollisesti aiheuttamia sivuvaikutuksia. Tunnettu vaihtoehto on jo monille tuttu Bakuchiol, joka on kasvipohjainen aktiiviaine ja tarjoaa retinolin kaltaisia hyötyjä ihonhoidossa. Bakuchiol on saanut haastajan, sillä markkinoille on astunut uusi, erittäin lupaava, erinomaisia tieteellisesti tuettuja tuloksia tarjoava aktiiviaine, NovoRetin. Tämä innovatiivinen ainesosa tarjoaa loistavan vaihtoehdon retinolille ja lupaa samanlaista tehokkuutta ilman mahdollisia haittavaikutuksia. 

Mitä Retinoli On? 

Ennen kuin sukellamme syvemmälle NovoRetinin ominaisuuksiin, on hyvä ymmärtää, mitä retinoli oikein on. Retinoli kuuluu retinoidien ryhmään ja on yksi tunnetuimmista aineista ihonhoidossa. Se on johdettu A-vitamiinista ja sitä löytyy lukemattomista kosmetiikkatuotteista. Retinoli laittaa ihosolut uudistumaan nopeammin ja sitä kautta auttaa moniin eri ihon haasteisiin. Se on erityisen suosittu sen ihoa kiinteyttävien ja juonteita silottavien ominaisuuksien vuoksi. Lisäksi se on tunnettu erinomaisena aineosana aknen hoidossa. 

 Mutta, ikävänä sivuvaikutuksena retinolin käyttö ärsyttää monilla ihoa, ja retinoliin pitää totutella pikkuhiljaa. Herkkäihoisille retinolit eivät välttämättä sovi lainkaan, sillä sen sivuvaikutuksia ovat ihon kuivuminen, hilseily, valoherkkyys sekä punoitus. Sivuvaikutusten vuoksi moni joutuu jättämään retinolin käytön kokonaan tai sen käyttö on haasteellista. 

NovoRetin-aktiiviaine tarjoaa luonnollisen ja turvallisen vaihtoehdon antamalla samat hyödyt ilman sivuvaikutuksia. 

Kuinka NovoRetin toimii? 

Retinolin tehokas vaikutus johtuu sen kyvystä muuntautua ihossa retinoiinihapoksi. Retinoiinihappo on se, jonka ansioista iho uudistuu, minkä vuoksi rypyt vähenevät ja iho kirkastuu. Retinoiinihappoa esiintyy luonnollisesti ihossa, mutta se hajoaa tiettyjen entsyymien vaikutuksesta. Tämä hajoaminen estää ihon omien retinoiinihappojen toiminnan. 

NovoRetin toimii estämällä näitä hajottavia entsyymejä ja näin ollen lisää ihossa esiintyvän retinoiinihapon määrää. Tämä saa aikaan samanlaisia vaikutuksia kuin retinoli, mutta ilman sen haittavaikutuksia. 

Mitä hyötyjä NovoRetin tarjoaa?  

Ikääntyvää ihoa hoitavat vaikutukset:  

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että NovoRetin parantaa ihon kimmoisuutta ja vähentää ryppyjä sekä muita ikääntymisen merkkejä, kuten pigmenttiläiskiä sekä ihon epätasaisuutta. 

Aknen hoidossa:  

NovoRetin voi auttaa myös aknesta kärsiviä. Se vähentää ihon kiiltelyä, pienentää ihohuokosia ja parantaa ihon tekstuuria. 

Ihon kosteutus:  

Toisin kuin retinoli, NovoRetin ei kuivata ihoa, vaan päinvastoin lisää ihon kosteutta. 

Mistä NovoRetin on peräisin? 

NovoRetin on valmistettu mastiksista, joka on hartsia, joka tulee Kreikassa kasvavien Pistacialentiscus -puista. Mastiksia on käytetty lääketieteellisiin tarkoituksiin ja ihonhoitotuotteisiin jo satojen vuosien ajan, mutta haasteena on ollut sen huono yhteensopivuus erilaisiin voidepohjiin. NovoRetin on moderni, täysin luonnonmukainen mastiksista kehitetty aktiiviaine, jonka vaikutukset perustuvat ainutlaatuiseen formulointiin, joka auttaa aktiiviainetta pääsemään ihon syvempiin kerroksiin ja vaikuttamaan siellä missä sitä eniten tarvitaan.

Flow Cosmetics Retin Lift -voide: Ikääntyvän ihon paras tehohoito 

Ota NovoRetin-aktiiviaineet hyödyt käyttöön: 

Flow Cosmeticsin Retin Lift -voide tarjoaa tehokkaan vaihtoehdon iän tuomien haasteiden hoitoon. Voide sisältää innovatiivisen ainesosan, NovoRetin -yhdisteen, joka toimii estämällä ihon omien retinoiinihappojen hajoamista, mikä puolestaan stimuloi retinolin kaltaisia vaikutuksia ihossa. 

Lisäksi Retin Lift -voide sisältää yhteensä seitsemää erilaista aktiiviainetta, jotka on kehitetty erityisesti ikääntyvän ja haastavan ihon tarpeisiin. Nämä ainesosat yhdessä NovoRetin-yhdisteen kanssa tekevät tästä voiteesta poikkeuksellisen tehokkaan vaihtoehdon ikääntyvän ihon hoidossa. Voide auttaa vähentämään ryppyjä, parantamaan ihon tekstuuria ja kimmoisuutta sekä kosteuttaa tehokkaasti. Se tarjoaa luonnollista hoitoa, joka ei aiheuta retinolille tyypillisiä haittavaikutuksia. Tämän ansiosta Retin Liftiä voi käyttää päivittäin sekä päivä- että yövoiteena, se sopii myös herkälle iholle eikä herkistä ihoa UV-säteille. Flow Cosmeticsin Retin Lift -voide onkin loistava valinta iän tuomien haasteiden hoitoon, ja se auttaa ihoasi näyttämään nuorekkaammalta ja terveemmältä. 

Retin lift 3-in-1 cream

Seerumin, kosteusvoiteen ja kasvoöljyn tehot yhdessä tuotteessa! Erityisesti ikääntyvälle iholle kehitetty Retin Lift 3-in-1 -kasvovoide uudistaa ja kosteuttaa ihoa antaen sille välittömästi ihoa silottavan ja kiinteyttävän vaikutuksen.