Herkkä iho

Mikä tahansa ihotyypeistä voi olla herkkä ja helposti reagoiva, joten siksi herkkä iho ei olekaan tyypillisesti ihotyyppiluokitus. Herkän ihon hoidossa keskeistä on yksinkertaisuus!

Herkän ihon TOP 4 tuotetta

Herkkä iho reagoi helposti, jos tuotteita ja altistusta eri kemikaaleille tai raaka-aineille on liikaa. Siksi yksinkertainen on herkän ihon hoidossa kaunista!

Herkän ihon puhdistus

Herkän ihon puhdistus kannattaa ihotyypistä riippumatta toteuttaa mahdollisimman hellävaraisesti, vaikka ihotyyppi olisikin rasvoittuva.

Herkän ihon kosteutus

Valitse herkälle iholle yksinkertaista reseptiikkaa noudattavia, lempeitä tehotuotteita. Erityisesti ruusunmarjaöljy on herkälle ja helposti reagoivalle iholle tasapainottava ja rauhoittava vaihtoehto.

Herkän ihon kuorinta ja naamiot

Herkän ihon kuorimisessa pitää olla tarkkana, ja mitä hellävaraisempi kuorinta, sen parempi. Meidän suosikkimme herkälle iholle on Lingonberry Bright –entsyymikuorinta, joka toimii samalla kosteuttavana naamiona.

Onko sinulla herkkä iho?
✔ Iho kutiaa, punoittaa tai jopa kirvelee herkästi
✔ Iho reagoi helpommin, jos käytät liikaa tuotteita
✔ Olet herkistynyt kosmetiikassa käytettäville tuoksuille, tietyille kemikaaleille tai raaka-aineille
Herkän ihon hoito luonnonkosmetiikalla
Lisävinkki
Pidä ihonhoitorutiinisi yksinkertaisena! Suihkaus ruusuvettä, pieni nokare hyaluroniseerumia sekä muutama tippa ruusunmarjaöljyä kantaa jo pitkälle.