Ikääntyvä iho

Ikääntyvässä ihossa solujen uusiutuminen on hidastunut, ja sen vuoksi iho voi näyttää harmaalta ja samealta sekä kuivuu helposti. Ihon kimmoisuudelle tärkeiden proteiinien kollageenin ja elastaanin määrät vähenevät ja sen seurauksena iho veltostuu ja siihen muodostuu juonteita.

Ikääntyvän ihon hoitorutiiniin kannattaa valita ihoa uudistavia tuotteita sekä ravitsevia ja täyteläisiä kasvoöljyjä.

Ikääntyvän ihon TOP 4 tuotetta

Ikääntyvän ihon puhdistus

Ikääntyvän ihon puhdistukseen valitse mahdollisimman hellävarainen ja ihon luontaista kosteutta ylläpitävä puhdistustuote. Laadukas kasvovesi auttaa tasapainottamaan ihon pH:ta ja tuomaan lisäkosteutusta iholle puhdistuksen päätteeksi.

Ikääntyvän ihon kosteutus

Ikääntyvää ihoa on tärkeää ylläpitää kosteutettuna, jotta iho pysyy kimmoisana ja heleänä. Ihoa uudistavat peptidit sekä ihon luontaista retinoiinihappoa nostattavat tuotteet auttavat ihoa uusiutumaan ja juonteita ja ryppyjä silottumaan. Valitse korkean antioksidanttipitoisuuden sisältäviä tuotteita.

Ikääntyvän ihon kuorinta ja naamiot

Ikääntyvää ihoa ei tarvitse kuoria yhtä tiheästi kuin rasvoittuvaa teini-ihoa. Valitse kirkastava luonnonhappoja sisältävä kuorinta tai jos ihosi on herkkä, valitse hellävarainen entsyymikuorinta.

Setit ikääntyvän ihon tarpeisiin

Saat ikääntyvän ihon suosikkeja myös valmiiksi luoduissa seteissä.

Onko ihosi ikääntynyt?
✔ Iho on menettänyt kimmoisuuttaan ja ihossa on näkyviä juonteita ja ryppyjä
✔ Iho näyttää samealta ja tuntuu, että iho janoaa kosteutta
Lisävinkki
Jos haluat käyttää vähemmän tuotteita kerralla, suosittelemme ikääntyvän ihon minimirutiiniksi ruusuvettä ja ihoa uudistavaa kasvovoidetta, jossa on kaikki ihonhoitorutiinin täsmätuotteet samassa pullossa.