USEIN KYSYTTYÄ

Täältä löydät vastauksen usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos kysymyksesi ei ole listalla, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@flowcosmetics.com, puhelimitse +358105675190 tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Jos tilauksen maksutapahtuma keskeytyi ja et saanut suoritettua maksua loppuun saakka, tulee tilauksesi meille näkyviin peruutettu-tilassa. Suosittelemme tekemään tilauksen uudestaan, sillä emme käsittele peruuntuneita tilauksia.

Maksutapahtumisen keskeytyminen voi myös johtua selaimen ponnahdusikkunoiden estosta. Varmistathan siis, että esto ei ole päällä selaimen asetuksista. Voit myös kokeilla tilata toisella selaimella (esim. Explorerin sijaan Firefoxilla).

Voit toki myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Annamme mahdollisia lisäohjeita mikäli uuden tilauksen tekeminen ei onnistu.

Kun olet saanut seurantatunnuksen tilauksellesi, tarkoittaa se, että tilauksesi on lähtenyt Flow Cosmeticsin varastolta. Siitä hetkestä lähtien kun tilaus lähtee varastoltamme, vastaa kuljetuksesta Posti.

Mikäli sinulla on kysyttävää lähetyksestäsi, niin suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä Postin asiakaspalveluun. Posti pyytää sinulta lähetyksen seurantatunnusta, jolla voidaan selvittää lähetyksen olinpaikka ja tilanne.

Alekoodin tai lahjakortin saat syötettyä kassalla ennen tilauksesi viimeistelyä. Syötä koodi 'Lahjakortti tai alennuskoodi' -kenttään aktivoidaksesi se. Käyttämäsi alekoodi tai lahjakortti näkyy ostoskorin yhteenvedossa.

Ole välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme korjata tilauksesi toimitustavan. Ehdimme käsittelemään tilaukset useimmiten samana päivänä kuin ne ovat saapuneet järjestelmäämme.

Huomioithan, että jos tilauksesi on jäänyt alle 50€:n toimitustavan muutoksen jälkeen, niin veloitamme toimitusmaksun vielä erikseen.

Kehitimme Flow Cosmeticsin shampoopalat vähemmän tahmaaviksi!

Kun aloittaa palashampoon käytön, saattaa tahmaisuutta tulla paljonkin. Toisilla asiakkailla palashampoo toimii alusta alkaen hyvin, toisilla taas toimivuus voi viedä useita pesukertoja ennen täydellistä lopputulosta.

Tahmaisuuteen voivat vaikuttaa mm. hiuslaatu, erilaiset käsittelyt ym. tekijät.

Käsitellyt hiukset ovat huokoisemmat ja niihin jää helposti saippuajäämiä. Saippuapohjaisesta palashampoosta saattaa jäädä saippuajäämiä kiinni hiuksen huokoisiin kohtiin ja ne tuntuvat tahmealta kosketuksesta.

TÄSSÄ OHJEITA TAHMAISUUDEN TALTUTTAMISEEN:

1. Vaahdota hiukset erittäin huolellisesti, myös hiusten välit, niska ja erityisesti latvat. Vaahdottamista auttaa aluksi kevyt vaahdotus, sitten nopea välihuuhtelu ja uudelleenvaahdotus. Lämmin vesi auttaa shampoopalaa vaahtoamaan herkemmin kuin kylmä vesi.

2. Huuhtele hiukset huolellisesti lämpimällä vedellä ja pyyhekuivaa kevyesti.

3. Huuhtele hiukset Flow Cosmeticsin hoitohuuhteella tai vaihtoehtoisesti omenaviinietikka-vesi seoksella (n. 2dl vettä ja 20-30ml viinietikkaa). Hoitohuuhde auttaa nopeasti tahmaisuutta vastaan. Huuhteen levityksessä tulee olla myös huolellinen, jotta sitä pääsee hiusten väleihin ja pituuksiin kunnolla.

4. Huuhteen tehon maksimoimiseksi, voit tehdä hoitohuuhde-seoksesta vahvempaa kuin ohjeessa sanotaan.

5. Huuhtele hoitohuuhde pois hiuksista tai halutessasi jätä hiukseen vaikuttamaan.
P.S. Omenaviinietikan tuoksu haihtuu nopeasti!

MUITA TEHOVINKKEJÄ:

1. Kokeile huuhdella hiukset ruokasoodalla ennen shampoopalalla pesua. Annostele 1ruokalusikka ruokasoodaa ja 250ml vettä. Sen jälkeen pesu normaalisti.

2. Kokeile syväpuhdistaa hiukset vihreällä savella. Savimassa levitään puhtaisiin ja kosteisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa noin. 30 minuuttia. Sen jälkeen pesu normaalisti.

3. Runsaan vaahdon saat nopeasti aikaiseksi myös pesusienellä!

Katso täältä ohjeet shampoopalan käyttöön.

Flow Cosmetics -tuotteet sisältävät aitoja eteerisiä öljyjä, kuten lähes kaikki luonnonkosmetiikka. Raskauden ja imetyksen aikana kannattaa välttää voimakkaita eteerisiä öljyjä tai paljon eteerisiä sisältäviä tuotteita varmuuden vuoksi.

Tuotteita, joissa on pieniä määriä eteerisiä öljyjä voi kuitenkin käyttää. Samoin saippuoita ja shampoopaloja, jotka huuhdellaan pois iholta.

Emme suosittele raskauden ja imetyksen aikana koko vartalon aromaterapiahoitoja ilman asiantuntijan opastusta.

Näissä tuotteissa ei ole lainkaan eteerisiä öljyjä:

100% Shea Butter -vartalovoi
100% Argan Oil -ihonhoitoöljy
Rosehip Intensive Treatment Oil -ruusunmarjaöljy
Rose Floral Water -ruusuvesi
Lavender Floral Water -laventelivesi
Chamomile & Probiotics Facial Mist -kamomillavesi

Green Tea & Peptide Eye Cream -silmänympärysvoide
Lingonberry Bright Mask -hedelmäentsyymikuorinta
Strawberry Milk Mask -kasvonaamio
Detox Mask -kasvonaamio
Rhassoul & Salt -tuoksuton saippua kasvoille ja vartalolle
Kaikki Korento-meikit

Myös seuraavia tuotteita voi käyttää raskauden ja imetyksen aikana:

• Kaikki shampoopalat, hoitoainepala ja saippuat (huuhdellaan pois)
Bilberry Moisture Cream -kosteusvoide (sisältää vain pieniä pitoisuuksia eteerisiä öljyjä)
Arctic Beauty Cream -kasvovoide (sisältää vain pieniä pitoisuuksia eteerisiä öljyjä)
Balm to Milk -puhdistusvoide (sisältää vain pieniä pitoisuuksia eteerisiä öljyjä)
Hyaluron & Probiotics -seerumi (sisältää vain pieniä pitoisuuksia eteerisiä öljyjä)
CocoLemon -vartalokuorinta (sisältää vain pieniä pitoisuuksia eteerisiä öljyjä)

Vaikka luonnonkosmetiikka on hellävaraista, niin sille voi olla allerginen siinä missä muullekin kosmetiikalle. Jos olet esim. allerginen jollekin kasville tai sen osille, kannattaa varmistaa että tuote ei sisällä sinulle sopimattomia ainesosia.

Monet hajusteallergiset sietävät paremmin luonnon eteerisiä öljyjä kuin synteettisiä hajusteaineita. Flow Cosmetics -tuotteet eivät sisällä lainkaan voimakkaita synteettisiä säilöntäaineita, joille monet ovat allergisoituneet.

Allergisen kannattaa valita yksinkertaisia tuotteita, joissa on yksinkertainen ainesosaluettelo ja kokeilla yksi tuote kerrallaan mikä sopii.

Lista allergisille suosittelemistamme tuotteista:

100% Shea Butter -vartalovoi
100% Argan Oil -ihonhoitoöljy
Rosehip Intensive Treatment Oil -ruusunmarjaöljy
Rhassoul & Salt -tuoksuton saippua kasvoille ja vartalolle
• Korento -mineraalimeikit. Tutustu mattaan ja heleyttävään mineraalimeikkipohjaan!

Tutustu myös hajusteettomien tuotteidemme osastoon.

Kyllä ovat! Tuotteemme noudattavat sertifioidulle luonnonkosmetiikalle asetettuja tiukkoja vaatimuksia, jonka yhtenä kriteerinä on ehdoton eläinkokeettomuus.

Emme testaa tuotteitamme eläimillä, eikä käyttämiämme raaka-aineita testata eläimillä.

Lähes kaikki tuotteemme on vegaanisia! Verkkokauppamme vegaaniset tuotteet-osastolta löydät kaikki vegaaniset tuotteemme.

Eläinperäisiä raaka-aineita sisältävät tuotteemme:

Detox Mask -kasvonaamio (sisältää Hikiän raakahunajaa)
Honey Milk -saippua kasvoille ja vartalolle (sisältää Hikiän raakahunajaa)
Wonder Balm -hoitosalva (sisältää luomumehiläisvahaa)
Propolis & Probiotics Rescue Cream (sisältää Hikiän Propolis-uutetta eli mehiläiskittivahaa)

Myös tuotekohtaisilla sivuilla näet maininnan mikäli tuote on vegaaninen.

Tuotteemme noudattavat sertifioidulle luonnonkosmetiikalle asetettuja vaatimuksia, kuten Natrue, BDIH, ja Ecocert,  mutta itse tuotteissamme ei ole sertifikaattia.

Tällä hetkellä tuotantoerämme ovat vielä suhteellisen pieniä, joten emme ole sertifioineet tuotteitamme kustannussyistä. Sertifiointiprosessi on hyvin kallis, ja koska jo noudatamme sertifiointikriteerejä, ei tuotteissa mikään oikeastaan muuttuisi. Todennäköisesti joutuisimme nostamaan tuotteiden hintoja, jotta saisimme katettua pienestä sertifikaattilogosta koituvat kustannukset.

Kuulumme kuitenkin Pro luonnonkosmetiikka Ry:hyn, jonka jäseneksi pääsevät vain näitä sertifiointikriteerejä noudattavat tuotteet.

Kaikki pakkausmateriaalimme ovat täysin kierrätettäviä! Tarkempaa tietoa tuotteiden kierrätettävyydestä voit lukea täältä.

Myös tuotekohtaisilla sivuilla näet kuinka tuotteen eri osat kierrätetään.