MEDIA JA YHTEISTYÖT

Tervetuloa Flow Cosmeticsin Media ja yhteistyöt -sivulle!

MEDIA

Mediatiedustelut sekä toimittajien yhteydenotot vastaanottaa markkinointipäällikkö Emma Laras emma.laras@flowcosmetics.com

Kuvamateriaaleja voi tiedustella osoitteesta asiakaspalvelu@flowcosmetics.com.

YHTEISTYÖT

Hienoa, että olet kiinnostunut yhteistyöstä Flow Cosmeticsin kanssa. 

Meille on tärkeää, että kanssamme yhteistyötä tekevät vaikuttajat ovat kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja luonnonkosmetiikasta. Sinun ei suinkaan tarvitse olla luonnonkosmetiikan asiantuntija, mutta olisi hyvä, että tuotteemme sekä arvomme olisivat sopusoinnussa muiden kiinnostuksenkohteidesi kanssa. 

Markkinointipäällikkömme Emma Laras ottaa mielellään vastaan valmiiksi luonnosteltuja yhteistyöideoita osoitteeseen emma.laras@flowcosmetics.comLisääthän valmiiseen ehdotukseesi mukaan myös tietoa seuraajakunnastasi ja näkyvyydestäsi, sekä aiemmin toteuttamiesi yhteistöiden tuloksista! 

Huomioithan, että käsittelemme yhteistyöyhteydenotot noin kerran viikossa.

Flow Cosmetics media ja pr ja yhteistyö

VASTUULLISTA VAIKUTTAJAMARKKINOINTIA

Kuten kaikessa muussakin, meille on tärkeää toimia vastuullisesti myös vaikuttajamarkkinoinnissa. Vaikuttajamarkkinoinnin tavoite on ensisijaisesti edistää Flow Cosmeticsin tuotteiden myyntiä ja brändin tunnettuutta. Yhteistyösopimuksesta riippuen vaikuttajan saama vastike markkinoinnista voi olla tuotteita tai rahallinen palkkio. Riippumatta palkkion laadusta, kyse on markkinoinnista. 

Markkinoinnin tunnettavuutta koskee kuluttajansuojalaki, ja kuluttajalla on oikeus tietää, milloin kyse on kaupallisesta yhteistyöstä. Muistathan aina merkitä kaupallisen yhteistyön selkeästi julkaisujen yhteyteen!

Flow Cosmetics sisällöntuottaja rekry