Flow Cosmetics ja zero waste

Flow Cosmetics palashampoot ja palasaippuat atooppiselle iholle ja hiuspohjalle

Tunnetko jo zero waste-käsitteen? Zero waste − suomennettuna nollahukka − on ajattelumalli, jonka noudattaja pyrkii minimoimaan arjen valinnoillaan syntyvän jätteen määrää sekä tavoittelee kestävän kehityksen mukaista elintapaa. Zero waste tarkoittaa käytännössä muun muassa sellaisten tuotteiden suosimista, joista ei jää seka- tai energiajätteeseen kuuluvaa pakkausmateriaalia, kuten muovia.

Kestävä kehitys ja ympäristömme huomioiminen ovat olennainen osa Flow’n yritysideologiaa, ja haluamme jokapäiväisillä valinnoillamme vaikuttaa positiivisesti siihen, millaisen maapallon jätämme tuleville sukupolville. Siksi olemmekin jo pitkään pyrkineet kohti kestävämpiä ratkaisuja niin raaka-aineiden, tuotantomenetelmien kuin pakkausmateriaalienkin saralla. 

Nollahukka on meille Flow’lla yksi tärkeimmistä kriteereistä koskien tuotteidemme pakkausmateriaaleja. Flow Cosmetics koki mittavan brändiuudistuksen syksyllä 2019, jonka myötä kiinnitimme erityistä huomiota nollahukka-ajatteluun. Karsimme tuotteidemme pakkausmateriaaleista pois muovin ja toimme tilalle kierrätettävää lasia, alumiinia sekä pahvia. Nyt suurin osa Flow-tuotteista noudattaa tätä kierrätysajatusmallia. Muutamissa tuotteissamme joudumme edelleen käyttämään muovisia pumppuja, sillä niiden tilalle emme vielä ole löytäneet toimivaa, kierrätysmateriaalista valmistettua ratkaisua. Uskomme kuitenkin lujasti siihen, että pääsemme vielä kokonaan eroon muovin käytöstä. Pyrimme noudattamaan nollahukkaa mahdollisimman laajasti myös verkkokauppamme lähettämössä sekä muissa päivittäisissä toimissamme.

Flow Cosmeticsin zero waste-valikoimasta löydät riittoisat luomupalashampoot, kiinteän hoitoainepalan, erituoksuisia luomusuolasaippuoita vartalolle ja hiuksille sekä hellävaraiset kasvosaippuat eri ihotyypeille. Kaikki nämä tuotteet on pakattu pahvikoteloon, jonka voit kierrättää pahvien mukana tai polttaa.

Lisäksi valikoimassamme on paljon tuotteita, joiden pakkausmateriaalit ovat hyvin helposti kierrätettävissä. Flow-tuotteiden lasipurkit ja -pullot ovat lasinkierrätykseen sopivia ja alumiiniset kannet ja korkit voit lajitella metallinkeräykseen. Myös näiden tuotteiden pahviset ulkopakkaukset sopivat joko pahvinkeräykseen tai poltettaviksi.

Valitse siis Flow, kun haluat suomalaista, laadukasta ja aidosti toimivaa luonnonkosmetiikkaa. Valitsemalla meidät valitset puhtaan omatunnon tuotteet ja tuet suomalaista käsityötä.

Kaikki Flow'n zero waste-tuotteet löydät täältä

Lue myös: Seitsemän syytä valita zero waste-palatuotteet mökille


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.