Kauneutta, luonnollisesti

Riitta Jänkälä Flow Cosmetics perustaja ja luonnonkosmetiikan kehittäjä

Luonnonmukaisen kauneuden maailmaan hakeutuminen voi olla hyvinkin erilainen prosessi eri ihmisille. Joillekin luonnollisempien vaihtoehtojen hakeminen kaupan hyllyiltä voi perustua pelkästään ystävän ylistykseen uudesta maskarasta – toisille taas asiassa on kyse kemikaalien välttelemisestä sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Myös allergiat sekä ekologiset ja eettiset syyt tuovat ihmisiä luonnonmukaisemman kauneudenhoidon pariin.

Mistä aloittaa

Hyppääminen synteettisten tuotteiden käytöstä luonnonmukaisempaan maailmaan ei vaadi suuria panostuksia. Yhteen asiaan kannattaa tosin kiinnittää huomiota: tuotteiden ainesosalistoihin. Niitä kannattaa lukea sillä niistä saa nopeasti paljon tietoa tuotteesta.

Tuoteselosteet voivat maalailla halutunlaista kuvaa tuotteista, mutta silloin kun pystyy itse tunnistamaan aineosat listauksista tulee luonnonmukaisten tuotteiden hankkimisesta helppoa. Puhtaat ja aidot raaka-aineet puhuvat puolestaan.

Me Flowlla uskomme yksinkertaiseen kauneuteen ja siitä syystä meille onkin tärkeää, että sinä tiedät mitä tuotteemme sisältävät. Yksinkertaisuus takaa myös sen, etteivät meidän ainesosalistamme sisällä sanahirviöitä joita on vaikeaa lähteä lausumaan.

Me kerromme ainesosalistauksissamme kaiken kyseisen tuotteen raaka-aineista ja voimme taata käsi sydämellä, että tuotteisiimme ei koskaan lisätä mitään ylimääräistä.

Käsin tehtyä luonnollista kauneutta

Flow Cosmeticsin perustajan Riitan elämän muutti eräs maaliskuinen aamu vuonna 2003. Tuossa hetkessä Riitta tajusi, ettei yksinkertaisesti halunnut enää käyttää omassa tai lastensa ihonhoidossa haitallisia ja synteettisiä tuotteita.

Tuohon hetkeen tiivistyy myös Flow Cosmeticsin filosofia siitä, että edelleen suuri osa tuotteistamme pohjautuu syötäville, luonnollisille ainesosille. Lisäksi jokainen Flown saippua, seerumi sekä voide on tehty käsin. Myös kaikki tuotantomme tapahtuu tehtaallamme Hyvinkäällä.

Aromaterapian taikaa

Vahvoilla kemikaaleilla on usein vahvat tuoksut. Flown Riittakin työskenteli pitkään kampaajana, ollen päivittäin tekemisissä erilaisten kemikaalien kanssa. Vaikkei Riitta allergisoitunut vahvoille aineille, tuli hänelle silti selkeä tunne siitä, ettei hän halunnut enää työskennellä kyseisten aineiden parissa.

Tämä johti Riitan aromaterapian pariin, jonka maailma ja opit ovatkin mukana jokaisessa Flow Cosmeticsin tuotteessa.

Toimivia ihmeitä

Luonnonmukaisten kauneustuotteiden luomisessa Riitta pitää aivan erityisesti siitä, kuinka hän voi nähdä tuoteprosessin etenevän. Se mikä kerran oli vasta idea, muotoutuu monien työvaiheiden ja kokeilujen myötä luonnolliseksi tuotteeksi, joka on toimiva ja tehokas.

Flow Cosmeticsilla me pidämme myös kunnia-asiana sitä, että tuotteemme eivät ravitse ainoastaan ihoa – vain ne tuovat hyvinvointia myös mielelle.


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.