Kompensoimme päästöjämme

Me Flow Cosmeticsilla uskomme, että voimme vaikuttaa positiivisesti ympärillämme olevaan maailmaan tarjoamalla laadukkaita ja kestäviä vaihtoehtoja kauneudenhoitoon. Samalla olemme sitoutuneet laajempiin pyrkimyksiin, jotka edistävät kestävää kehitystä ja ympäristönsuojelua. Jokaisella toiminnallamme on merkitys ilmastolle, ja siksi hyvitämme tuotannostamme ja työmatkoistamme syntyviä päästöjä istuttamalla puita Suomen maaperään.

Toimintamme on käsityöpainotteista ja sen ansiosta päästötkin ovat melko maltilliset suhteen jo valmiiksi. Nämä syntyneet päästöt hyvitämme yhteistyössä istutapuita.fi:n kanssa, jotka istuttavat puita entisille turvetuotantoalueille. Pyrimme myös jatkuvasti löytämään uusia tapoja vähentää tuotantomme päästöjä.

Puut ovat tärkeitä hiilensitojia. Ne kasvavat hitaasti Suomen olosuhteissa ja sitovat elinkaarensa aikana merkittävän määrän hiilidioksidia. Tämä tekee puiden istuttamisesta erittäin kestävän ja pitkäaikaisen tavan kompensoida päästöjämme. Sitoudumme hyvittämään päästöjämme pitkäjänteisellä ja vuosikausia kestävällä tavalla. Haluamme olla osa ratkaisua ympäristön suojelemiseksi, ja jokainen istutettu puu on askel kohti kestävämpää huomista.

Tutustu lisää www.istutapuita.fi

Flow Cosmetics kompensoi hiilidioksidipäästöjään