HYALURONIHAPPO: SOPIIKO SE SINULLE?

1. MITÄ HYALURONIHAPPO ON?
2. KENELLE HYALURONIHAPPO SOPII?
3. MISTÄ TUNNISTAA HYVÄN HYALURONIHAPPOSEERUMIN?
4. MIKÄ TEKEE FLOW COSMETICSIN HYALURON & PROBIOTICS -SEERUMISTA ERITYISEN?
5. MITEN SEERUMIA KÄYTETÄÄN?

MITÄ HYALURONIHAPPO ON?

Hyaluronihappo, toiselta nimeltään hyaluronaani, ei nimestään huolimatta ole happo, vaan suurehko sokerimolekyyli. Hyaluronihappo pystyy sitomaan jopa 1000% oman painonsa verran vettä, tehden siitä ylivertaisen kosteuttajan ja kosmetiikan raaka-aineen.

Kosmetiikassa hyödynnettävää hyaluronihappoa tuotetaan fermentoinnin avulla, jossa mikrobit tuottavat happoa valvotuissa olosuhteissa.

KENELLE HYALURONIHAPPO SOPII?

Hyaluronihappo on erinomainen raaka-aine, sillä se sopii kaikille ihotyypeille. Hyaluronihappoa esiintyy luonnostaan ihmisen elimistössä muun muassa soluväliaineen paksuntajana, mutta iän myötä hyaluronaanin tuotanto heikkenee.

KÄYTÄ HYALURONIHAPPOA:

• Kuivalle iholle
• Herkälle iholle
• Ikääntyvälle iholle
• Sekaiholle tai normaalille iholle
• Pintakuivalle iholle
• Ärsyyntyneelle iholle
• Myös rasvoittuvalle iholle - seerumi ei tuki ihohuokosia!

Hyaluronihappo sitoo vesimolekyylit iholle, eikä päästä niitä haihtumaan. Ihosta tulee pehmeä ja kimmoisa, ja juonteet silottuvat runsaan kosteuden ansiosta. 

MISTÄ TUNNISTAA HYVÄN HYALURONIHAPPOSEERUMIN?

Yleisimmin käytetty hyaluronihappo on molekyylikooltaan suuri, joten se ei pysty läpäisemään ihon pintakerrosta. Pintakerroksen kosteuttaminen on tietenkin tärkeää, ja parantaa ihon kuntoa huomattavasti. Koska suurimolekyylinen hyaluronihapon laatu ei imeydy syvälle ihoon, on markkinoille tullut pienimolekyylisempiä vaihtoehtoja. Pienimolekyylinen hyaluronihappo pääsee syvemmälle ihon kerroksiin, ja pystyy siten myös häivyttämään juonteita.

MIKÄ TEKEE FLOW COSMETICSIN HYALURON & PROBIOTICS -SEERUMISTA ERITYISEN?

Flow Cosmeticsin Hyaluron & Probiotics -seerumissa halusimme maksimoida seerumin kosteutustehon, joten seerumimme sisältää hyaluronihappoa kahdessa eri molekyylikoossa.

• Molekyylikooltaan suurempi hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti ihon pintakerrosta ja pitää sen pehmeänä.
• Pienimolekyylinen hyaluronihappo puolestaan läpäisee ihon pinnan ja sitoo kosteutta ihon syvempiin kerroksiin ja pystyy siten silottamaan juonteita.

Seerumissa on mukana myös probiootteja, jotka lisäävät ihon kollageenin tuotantoa sekä rauhoittavat ja tasapainottavat ihon toimintoja.

MITEN SEERUMIA KÄYTETÄÄN?

Levitä seerumi puhtaalle iholle aamun illoin kasvoveden jälkeen, mutta ennen kosteusvoidetta tai kasvoöljyä.

Meidän suosikkitapamme hoitaa kuivaa ihoa on suihkauttaa ensin iholle Rose Floral Water -ruusuvettä, levittää sitten Hyaluron & Probiotics -seerumi, ja lisätä päälle muutama pisara Arctic Beauty Oil -kasvoöljyä sitomaan kosteutta. Seerumi tehostaa öljyn kosteuttavaa ja ihoa kirkastavaa vaikutusta.