Luonnon ihanuuksia: Arganöljy

Arganöljyyn viitataan usein nimellä “nestemäinen kulta”. Niin ihon kuin hiustenkin kosteutukseen sopiva öljy tunnetaankin luonnonkosmetiikan maailmassa aikamoisena ihmeidentekijä-tuotteena.

Marokosta kotoisin oleva arganöljy valmistetaan uuttamalla öljy arganpuun hedelmien siemenistä.

Arganöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia, antioksidantteja sekä välttämättömiä rasvahappoja. Argan toimii ihanteellisesti ihon kosteuttajana sillä se ravitsee, eheyttää ja uudistaa ihoa. Lisäksi öljy lisää ihon elastisuutta sekä korjaa auringosta, arpeutumisista ja aknesta vaurioituneita ihotyyppejä.

Kuten monissa muissakin luonnon omissa, erittäin toimivissa ainesosissa, arganissa on ominaisuuksia jotka voivat tehokkaasti ennaltaehkäistä ryppyjen ja pienten juonteiden muodostumista iholle.

Arganöljyä on myös erittäin miellyttävää käyttää sillä se imeytyy ihoon erittäin nopeasti, jättäen sen upean silkkisen tuntuiseksi.

Myös rasvoittuvat sekä akneen taipuvaiset ihotyypit hyötyvät arganöljyn käytöstä: öljy on erityisen tehokas kosteuttaja ja näin ollen se vähentää epäpuhtauksiin johtavaa ihon kuivuutta merkittävästi.

Argania voi käyttää kasvoöljynä joko tutun kosteusvoiteen ohella – tai myöskin sen sijaan.

Flown oma luomu arganöljy on ylellisen ihana kasvoille sopiva öljy, jota voit hyvin käyttää ihonhoidon lisäksi myös kuiviin hiuslatvoihin, kynsien sekä kynsinauhojen hoitoon.

Suosittelemme testaamaan!


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.