Opas, käyttö ja kokemuksia: Rose Floral Water -ruusuvesi

flow ruusuvesi rose floral water

Flow Rose Floral Water -ruusuvesi on klassikkotuote, joka on ollut valikoimassamme jo aivan matkamme alkuajoilta saakka. Rauhoittava ja kosteuttava kasvovesi on tälläkin hetkellä valikoimamme suosituin tuote, sekä satojen tyytyväisten asiakkaidemme kasvojenhoitorutiinien tähti. Mutta miten sitä valmistetaan, ja mitä ruusuvesi oikeastaan on? Mistä erinomaisen ruusuveden tunnistaa? 

 1. Tunnista hyvä ruusuvesi 
 2. Miksi valita Flow Cosmeticsin Rose Floral Water 
 3. 10 tapaa käyttää ruusuvettä 
 4. Asiakkaidemme kokemuksia  
 5. Ruusuveden valmistus 
 6. Ruusuveden alkuperä ja vastuullisuus 

TUNNISTA HYVÄ RUUSUVESI 

Kosmetiikkamarkkinoilla on tarjolla useita ruusuvesi-nimellä myytäviä tuotteita. Miten siis selvität, mikä ruusuvesi on ”aitoa” tai laadukasta?  

 1. Hyvä ruusuvesi ei sisällä montaa eri raaka-ainetta, joten lyhyt ainesosalista on hyvä merkki. Jos ainesosalista on kovin pitkä, tuote sisältää vähemmän itse ruusuvettä. 
 2. Laadukas ruusuvesi tuoksuu jo luonnostaan raikkaan ruusuiselle, eikä se kaipaa lisättyjä hajusteita. Jos ainesosalista sisältää hajusteita (parfum), on se merkki siitä, etteivät tislauksessa käytetyt terälehdet ole laadukkaimmasta päästä tai terälehtiä on tislattu useaan kertaan. Tällöin niiden heikkoa tuoksua on täytynyt kompensoida lisäämällä tuotteeseen hajusteita, jotta tuote on myyvä. Aito höyrytislattu ruusuvesi on siis täysin eri tuote, kuin monet ruusuvetenä myytävät tuotteet, joissa ruusuntuoksua on lisätty pieni määrä aivan tavalliseen veteen. Tällaisen ruusuveden ihoa hoitavat ominaisuudet jäävät vähäisiksi. 

MIKSI VALITA FLOW ROSE FLORAL WATER 

 1. Kun valitset Flow Cosmeticsin ruusuveden, tiedät ostavasi aidon, damaskonruusuista tislatun tuotteen. 
 2. Rose Floral Water on luomuruusuista valmistettu, vastuullinen valinta. Lue lisää tuotteen vastuullisuudesta tästä blogista! 
 3. Olemme erityisen ylpeitä tarkasta laboratoriokontrollistamme: Rose Floral Water on tarkkaan testattu kontaminaatioiden varalta, joten se on aina korkealaatuinen ja puhdas. Tämä ei ole itsestään selvää ruusuvesimarkkinoilla, kun olemme suorittaneet laboratoriotestejä vastaavista tuotteista.  
 4. Ruusuvetemme on pakattu säilyvyyttä edistävään lasipulloon, joka on helppo kierrättää. 
 5. Synteettisten säilöntäaineiden sijaan olemme valinneet ruusuveteemme ihoa hoitavan, säilyvyyttä edistävän fermentoidun yhdisteen, retiisinjuuriuutteen 
 6. Rose Floral Water sopii aivan jokaiselle ihotyypille ikääntyvästä ja kuivasta rasvoittuvaan ja herkkään. Se on siis muista ihonhoitorutiineistasi riippumatta aina hyvä valinta!  

      Siirry ruusuvesiostoksille >> 

      10 TAPAA KÄYTTÄÄ FLOW ROSE FLORAL WATER -RUUSUVETTÄ 

      1. Ihonhoidossa erilaisten ihohaasteiden ratkojana. Ruusuvesi on tunnettu rauhoittavasta vaikutuksestaa, ja se on punoittavan ihon ehdoton luottovalinta!  
      2. Kasvovetenä. Suihki ruusuvettä kasvoille puhdistuksen jälkeen. 
      3. Meikinpuhdistuksessa. Voit myös käyttää ruusuvettä sellaisenaan kevyen meikin puhdistamiseen. 
      4. Vartalosuihkeena. Kosteuta ja parfymoi ihoa kevyesti suihkimalla ruusuvettä koko vartalolle.  
      5. Mietona deodoranttina. Ruusuveden käyttäminen deodoranttina on hellävarainen, mieto vaihtoehto päiviin, joina ei tule liikaa hikoiltua.  
      6. Rauhoittavana after-shavena. Suihkauta ruusuvettä rauhoittamaan esimerkiksi ajeltuja sääriä. Miehet voivat myös hyödyntää ruusuvettä parranajon jälkeen! 
      7. Mineraalimeikin kiinnittäjänä. Suihkauta kevyesti valmiin meikkipohjan päälle!  
      8. Hiussuihkeena. Hoida hiuspohjaa ja hiuksia suihkimalla niihin kevyesti ruusuvettä!  
      9. Mietona tuoksuna. Ruusuveden tuoksu inspiroi ja tuo päivään pehmeän naisellsita lempeyttä. Se on erinomainen varsinkin, jos voimakkaat tuoksut eivät miellytä nenää. 
      10. Aromaterapeuttisena virkistyssuihkeena pitkin päivää. Harva asia tuntuu yhtä ylelliseltä, kuin suihkaus damaskonruusua keskellä arki-iltapäivää.  

                Osta ruusuvesi täältä >> 

                ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA ROSE FLORAL WATER -RUUSUVEDESTÄ 

                “Olen käyttänyt vuosia Flown ruusuvettä. Pintakuivalle sekaiholleni se on paras kosteuttaja esimerkiksi jojobaöljyn alle. Kesäisin säilytän ruusuvettä jääkaapissa, jolloin se on valmiina viilentämään ja rauhoittamaan ihoa. Käytän tuotetta myös koko vartalolle ja mineraalimeikin kiinnitykseen. Mahtava ja monikäyttöinen tuote!” - Kirppu 

                “Ostin tämän puhtaasti sillä odotuksella, että poskipäiden pieni punoitus rauhoittuisi. Punoitus rauhottui, ja tuote jäi kyllä muutoinkin omaksi vakkarituotteeksi. Plussaa kivasta hienojakoisesta suihkeesta, helppo levittää.” - Jonna 

                “Hyvä tuote, käytän seerumin ja öljyn kanssa yhdessä joka aamu, ja pintakuiva ihoni on talvellakin kuulas ja pehmeä.” - Sirja 

                “Ruusuvesi kosteuttaa ja rauhoittaa punoitukseen taipuvaista herkkää ihoani. Couperosa poskipäissä on selvästi vähentynyt. Tämä yhdessä seerumimeikkivoiteen kanssa riittää kesällä hyvin aamuisin hoidoksi ja meikiksi.” - Leena 

                “Pyysin tuotesuosituksia iholleni, joka on herkkä, reagoiva, couperoottinen, punakka iho. T-alue rasvoituu, otsa kiiltää hyvin iltapäivisin. Säännöllisesti myös hormonaalista näppyä. Toisaalta iholla pintakuivuutta etenkin ei-kesäaikaan. Tilasin tämän suosituksesta ja ihastuin ensimmäisestä käyttökerrasta. Tuoksu on aivan mahtava!! Suihkemekanismi toimiva. Olen käyttänyt raikastavana/rauhoittavana kasvovetenä, suihkinut välillä aamuisin, välillä iltaisin. Myös saunan jälkeen erittäin punakka dekolteen alue + kasvojen iho rauhoittuu tällä nopeammin. Kunhan saan "vanhat" kosmetiikkatuotteet käytettyä, taidan siirtyä pelkästään Flown tuotteisiin, sen verran olen näihin tykästynyt.” - Krista 

                Lue lisää suosituksia Rose Floral Water –ruusuvesituotteen alta >> 

                ruusuvesiopas Flow Cosmetics rose floral water

                RUUSUVEDEN VALMISTUS  

                RAAKA-AINEET 

                Flow Rose Floral Water –ruusuveden valmistuksessa käytetään historiallisestikin tunnettua sekä arvostettua damaskonruusua, Rosa Damascenaa. Pääasiassa Iranissa, Turkissa, Bulgariassa ja Intiassa viljeltävä laji saapui Eurooppaan ristiretkeläisten mukana jo yli tuhat vuotta sitten. Damaskonruususta saadaan ruusuveden lisäksi höyrytislaamalla myös kallisarvoista ruusun eteeristä öljyä.  

                VALMISTUSMENETELMÄ 

                1. Ruusuvesi valmistetaan luomulaatuisista ruusun terälehdistä sekä puhtaasta vedestä höyrytislaamalla.  
                2. Tislaustankissa lämmin vesihöyry avaa terälehtien solukot, jolloin ruusun hoitavat ainesosat − kuten mikroskooppisen pienet ruusuöljypisarat − vapautuvat höyryyn.  
                3. Vesihöyry, jossa nämä ainesosat ovat mukana, ohjataan jäähdyttimeen. Jäähdyttimessä vesihöyry tiivistyy ruusuvesipisaroiksi, jotka kerätään talteen ja pullotetaan.  

                   Tämä hellävarainen menetelmä mahdollistaa ruusuveden valmistuksen matalammassa lämpötilassa ja ruusun tärkeiden ainesosien säilymisen tuotteessa. 

                   MIKÄ VALMISTUKSESSA ON ERITYISLAATUISTA?  

                   Flow Rose Floral Water-ruusuveteen käytetään tuoreita damaskonruusun terälehtiä, jotka poimitaan aikaisin aamulla ennen auringonnousua, ja tislataan vain kerran korkean laadun varmistamiseksi. Noin kahdesta kilosta tuoreita nuppuja ja terälehtiä saadaan noin yksi litra huumaavan tuoksuista luomuruusuvettä. 

                   Höyrytislatussa ruusuvedessä on samat hoitavat ja terapeuttiset ominaisuudet kuin ruusun eteerisessä öljyssä, mutta miedommassa ja suoraan iholle käytettävässä muodossa. Flow Rose Floral Water -ruusuveden valmistuksessa käytetään aina luomutuotettuja ruusuja, ja luomutuotannon ansiosta ruusuvedessä ei ole jäämiä haitallisista torjunta-aineista.  

                   FLOW-RUUSUVEDEN ALKUPERÄ JA VASTUULLISUUS 

                   Flow-ruusuveden valmistuksessa käytettyjä luomuruusuja viljellään Iranin vuoristoisella ylängöllä ruusunviljelylle erinomaisen otollisissa olosuhteissa. Tuottajan ruusupellot peittävät Iranin vuorten rinteitä 3000 metrin korkeudessa merenpinnasta. Ilmastoltaan kuiva vuoristoalue tarjoaa sopivimman ilmastollisen ja maantieteellisen sijainnin aromaattisia öljyjä tuottavien kasvien viljelyyn, sekä eteeristen öljyjen tuotantoon. 

                   Ruusutuotanto on tiukasti valvottua ja korkea laatu saavutetaan kontrolloimalla koko tuotantoprosessia luomuviljelystä sadonkorjuuseen ja jalostukseen. Vuonna 2002 ruusuntuottajamme on saanut virallisen tunnustuksen laatustandardeistaan vastaanottamalla British Soil Association-sertifikaatin. 

                   Ruusuntuottajamme on sitoutunut vastuullisuuteen kaikessa toiminnassaan. Reilu kauppa ja sosiaalinen vastuu ovat olennainen osa tuottajan filosofiaa ja liiketoimintakäytäntöjä. Perinteikäs, 70-luvulla toimintansa aloittanut perheyritys osallistuu hyväntekeväisyyteen tukemalla järjestöä, joka on sitoutunut edistämään sosiaalista ja kulttuurista kehitystä. Järjestö tukee useita sosiaalihankkeita Iranissa, kuten orpokoteja, sekä fyysisesti ja henkisesti vammaisten lasten hoitokoteja. Olemmekin hyvin onnellisia siitä, että käyttämämme raaka-aineen kautta voimme olla mukana tekemässä hyvää. 

                   Höyrytislattu aito ruusuvetemme on aina luomua, reilua, vegaanista, vastuullisesti tuotettua ja laboratoriotestein puhtaaksi testattua. Monet asiakkaamme ovatkin nimenneet Rose Floral Water -ruusuveden markkinoiden parhaaksi.  

                   Osta ruusuvesi itsellesi täältä. 


                   1 kommentti


                   • Anne Tammi

                    Ihanan,ihanatuote❤️


                   Jätä kommentti

                   Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

                   Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.