TOP 4 suosikkituotteet viilenevään syksyyn

Syksy on monen iholle haastavaa aikaa – voimakkaastikin viilenevät ilmat saavat ihon helposti kuivahtamaan, ja talven ihonhoitorutiinit ja syväkosteuttavat luottotuotteet otetaan taas esille. Olemme Flow'lla koonneet omat top 4 suosikkituotteet viileään syysilmaan, kun ensimmäiset pakkaset kolkuttelevat jo ovella ja ihonhoitorutiinistaan haluaa mahdollisimman paljon kosteutusta ja tehoja irti.

 

1. Arctic Beauty Oil -öljyseerumi

Öljyseerumi on täydellinen vaihtoehto silloin, kun ihosi kaipaa kimmoisuutta ja kosteutta sekä suojaa viileältä viimalta. Arktisten marjojen parhaat ominaisuudet yhdistävä Arctic Beauty Oil on täyteläinen öljyseerumi kuivalle, aikuiselle tai väsyneelle iholle, ja sen heleyttävät, ihoa kirkastavat ominaisuudet ovat tehneet siitä asiakkaidemme vakiosuosikin kylmiin säihin. Öljyseerumia on helppo levittää puhdistetuille kasvoille joko sellaisenaan tai kasvovoiteen joukossa, tai käyttää hemmotteluun kasvojen hierontaöljynä.

Arctic Beauty Oil -kasvoöljy ikääntyvälle iholle

Katso Arctic Beauty Oil -öljyseerumi tästä.

 

2. Hyaluron & Probiotics -seerumi

Viileä sää on omiaan kuivattamaan ihoa, ja useimmat ihotyypit kaipaavat vuodenaikojen vaihtuessa hieman lisäapua ihohaasteiden taltuttamiseen. Hyvää kosteutusta kaipaavien asiakkaidenkin suosikiksi noussut hyaluronihappo- ja probioottiseerumi syväkosteuttaa, heleyttää ja häivyttää ihon pintakarheutta tehokkaasti, ja se on helppo ottaa osaksi ihonhoitorutiinia aamuin illoin.

Luonnonkosmetiikan hyaluronihapposeerumi kuivalle iholle

Katso Hyaluron & Probiotics -seerumi tästä.

 

3. Peppermint Butter -vartalovoi

Jalat ja kädet ovat talven lähestyessä erityisen kovalla koetuksella, ja kuivumiselta on vaikeaa välttyä. Luomulaatuisesta sheavoista ja kookosöljystä sekä aidoista eteerisistä öljyistä valmistettu Piparminttu-vartalovoi toimii tehokkaasti väsyneiden ja turvonneiden jalkojen virkistäjänä, kuivahtaneiden kantapäiden kosteuttajana sekä tehokkaana käsien tehohoitona aina tarvittaessa. Piparmintun ja sypressin eteeriset öljyt tekevät lyhyestäkin jalkavoitelusta todellisen hemmotteluhetken arjen keskellä.

Peppermint Butter -yleisvoide luonnonkosmetiikkaa

Katso Peppermint Butter -vartalovoi tästä.

 

4. Good Vibrations –palasaippua

Pimenevinä iltoina kaipaa piristäviä, auringon ja valon mukanaan tuovia tuoksuja. Good Vibrations -saippua on kaikille ihotyypeille suunniteltu käytännöllinen puhdistaja, jonka aurinkoinen, piristävä tuoksu on peräisin appelsiinin, appelsiininkukan, sitruunan ja laventelin eteerisistä öljyistä. Palasaippua on helppo kuljettaa minne vain, ja se on todellinen zero waste –tuote – pahvikotelon voi vaivattomasti kierrättää tai polttaa!

Sitruunapalasaippua vartalolle

Katso Good Vibrations -vartalosaippua tästä.


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.