Kauniimpi iho kuorinnalla

1. MIKSI IHOA KANNATTAA KUORIA?
2. KUKA HYÖTYY ENITEN VARTALOKUORINNASTA?
3. KUINKA USEIN IHOA KANNATTAA KUORIA?
4. TUOTESUOSITUKSEMME SINULLE
5. MITEN VARTALOKUORINTAA KÄYTETÄÄN?

Miksi ihoa kannattaa kuoria?

Kuorinta on suositeltavaa jos iho tuntuu karhealta, samealta tai ihollasi esiintyy paljon hilsettä.

Kun ihosolusi uudistuvat, uudet ihosolut nousevat kohti ihon pintaa ja vanhat solut kuollessaan jäävät ihon pinnalle. Nämä kuolleet ihosolukot voivat lähteä ihon pinnalta ajan kanssa itsekseen, mutta kuorinnan avulla ihon uusiutumisprosessia voidaan nopeuttaa. Kuorinta auttaa poistamaan ihon pinnalta ylimääräisen jo kuolleen pintasolukerroksen.

Säännöllinen kuorinta myös edesauttaa ihon hyvinvointia ja iho on vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Ihosta tulee siis pehmeämpi ja heleämpi.

Kuka hyötyy eniten vartalokuorinnasta?

Säännöllinen ihon kuorinta sopii aivan kaikille ihotyypeille, ja kaikenikäisille!

KOKEILE KUORINTAA VARSINKIN JOS IHOSI ON:

• Kuiva
• Samea
• Epätasainen
• Tukkeutunut
• Hilseilevä

Kehosi ja ihosi ikääntyessä ihon uusiutumisprosessit hidastuvat, mikä on aivan normaalia. Kuorinnan avulla tuetaan kehon luonnollisia prosesseja paljastamalla kuolleiden ihosolujen alta hehkeämpi, puhtaampi ja nuorekkaampi iho.

Kuinka usein ihoa kannattaa kuoria?

Onko tavoitteenasi pehmeän raikas ja hehkuva iho? Jos vastasit kyllä, niin säännöllinen kuorinta auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi!

Vartalon ihon kuorinta on hyvä tehdä kahden viikon välein tai vähintään kerran kuukaudessa, jotta iho pääsee uusiutumaan.

Jos käytät itseruskettavaa, on suositeltavaa tehdä kuorinta ennen itseruskettavan levittämistä iholle, jotta lopputuloksesta tulee tasainen.

Tuotesuosituksemme sinulle

Flow Cosmetics -vartalokuorinnat sopivat käytettäväksi käsille, jaloille ja vartalolle.

Ainutlaatuinen koostumus sisältää luonnollisesti ihoa kuorivaa ja mineraalipitoista Himalajan kristallisuolaa, hoitavaa sheavoita, kosteuttavaa kookosöljyä sekä 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä. Kuorimisen lisäksi Flow Cosmetics -vartalokuorinnat siis myös kosteuttavat ihoa tehokkaasti.

Valitse miuluisasi tuoksu kolmesta herkullisesta ja ihoa hoitavasta vaihtoehdosta!

Trooppinen elämys
CocoLemon

Kosteuttava ja pirteän tuoksuinen vartalokuorinta.

Pirteän sitruksen ja trooppisen kookoksen aidot tuoksut tuovat valoa ja iloa harmaaseenkin arkipäivään, kun kaipaat hemmottelua ja piristystä. Et malta odottaa seuraavaa kertaa, kun pääset taas pitämään spa-hetken!

Lämmin marjaunelma
VanillaBerry

Ylellisen tuoksuinen ja kosteuttava vartalokuorinta.

Suomalaisen villimustikan, mansikan ja lämpimän vaniljan tuoksusekoitus auttaa rauhoittamaan mieltä ja lievittämään stressiä. Kuorinta jättää ihollesi kauniin hohteen ja tuo hymyn suulle.

Mausteinen ja leikkisä
Cardamom Rose

Ylellisen tuoksuinen ja kosteuttava vartalokuorinta.

Tuo hemmotelua arki-iltoihin aisteja kutkuttavalla vartalokuorinnalla, jossa on mukana romanttista ruusua, sensuellia ylang ylangia sekä mausteista kardemummaa. Kuorinta jättää ihollesi kauniin hohteen ja luo ylellisyyttä kylpyhuoneeseen.

Miten vartalokuorintaa käytetään?

Yksinkertaisimmillaan suolakuorintaa hierotaan pyöriviin liikkein kostealle iholle ja huuhdellaan pois, jonka jälkeen iho taputellaan lempeästi kuivaksi pyyhkeellä. Jos ihosi on erittäin kuiva, voit täydentää hemmotteluhoitoa esimerkiksi ylellisellä arganöljyllä tai vartalovoiteella.

Monipuoliset suolakuorinnat sopivat kuorimaan koko kehoa, kaulasta varpaisiin. Kasvoille suosittelemme hellävaraisempia kuorintanaamioita, kuten Lingonberry Bright Mask -kasvonaamiota.