Tuottajia Flow Cosmeticsin raaka-aineiden takana: Sillankorvan luomutila

Kauniissa maalaismaisemassa Hyvinkään Kytäjällä sijaitsee Sillankorvan luomutila, jota pyörittää Peggy Kleinhans.

Alunperin Saksasta kotoisin oleva Peggy saapui Suomeen 90-luvulla, asuen ensiksi Lappeenrannassa ja muuttaen sieltä myöhemmin Hyvinkäälle. Päivätyönään koneinsinöörinä toimiva Peggy muutti Kytäjälle kymmenen vuotta sitten, alkaessaan sivutoimisesti pyörittämään Sillankorvan tilaa.

Peggy haki tilalleen jo heti alusta alkaen luomusertifioinnin, sillä maa oli ollut viljelemättömänä jo vuosia ennen Peggyn saapumista. Nyt Sillankorven maaperä on ollut kemikaalivapaa jo kokonaiset 18 vuotta.

Tilan töiden hoitamisessa on hommaa enemmän kuin tarpeeksi, mutta onneksi Peggyllä on apulaisia tiimissään. Apujoukot ovat tilalla töissä koko kesäsesongin ajan.

Sillankorvan luomutila

Sillankorvan luomutila

Sillankorvan luomutila

Sillankorvan luomutila

Sillankorvan luomutila

Peggy käy myymässä tuotteitaan toreilla ja lauantaisin on tilalla auki myös oma tilakauppa, josta halukkaat saavat hankkia ruokapöytiinsä herkkuja suoraan viljelijältä. Tilakaupassa on menneen kesän aikana ollut myynnissä muun muassa perunoita, lehtikaalia, pensaspapuja, viinimarjoja sekä tomaatteja.

Tällä hetkellä Sillankorvan tilalla kasvaa myös runsaasti erilaisia kasveja; muun muassa monenlaisia yrttejä, kehäkukkaa sekä tyrniä. Peggy tuottaa raaka-aineistaan yrttiteetä, -öljyä, -etikkaa sekä -suolaa sekä mausteita. Näitä käsintehtyjä tuotteita myydään Reko-ruokapiirissä sekä suoramyyntinä tilalta.

Flown raaka-aineiksi Sillankorvasta päätyy nokkosta, kehäkukkaa sekä piparminttua.

Me Flowlla olemmekin erittäin iloisia siitä, että saamme tehdä yhteistyötä Peggyn tilan kanssa – piileehän puhtaissa ja laadukkaissa raaka-aineissa Flown tuotteiden salaisuus sekä taika!

Tutustu paremmin Flow'n tuotteisiin, jotka sisältävät Sillankorvan Luomutilan yrttejä:

Meillä on kehitteillä aina lisää kotimaisista raaka-aineista tehtyjä luomutuotteita.

Sillankorvan Luomutilan Facebook-sivuille pääset tutustumaan täältä.


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.