Luonnonkosmetiikan kuivaöljyt

Lingonberry Bright -kuivaöljyseerumi

Mitkä ihmeen kuivaöljyt?

Kuivaöljyllä tarkoitetaan öljyjä, joiden ihotuntuma on kevyt ja ne imeytyvät nopeasti ihoon. Ne eroavat molekyylirakenteeltaan raskaammista öljyistä, jotka jäävät ihon pintaan pidemmäksi aikaa ja tuntuvat rasvaisilta ja tahmeilta. Sekä kuivaöljyille, että raskaammille öljyille on toki paikkansa ihonhoidossa ja molemmilla omat hyötynsä.

Mihin kuivaöljyjä käytetään?

Kuivaöljyt soveltuvat keveytensä ansiosta erinomaisesti kasvoille, kynsien hoitoon sekä hiuksille, kun taas raskaammat öljyt toimivat hienosti hieronnassa, sekä esimerkiksi vartalon ja jalkojen hoidossa. Kuivaöljy on erinomainen vaihtoehto myös rasvoittuvalle iholle. Toki kuivaöljyissäkin on paljon eroja keskenään, ja niitä yhdistelemällä päästään parhaisiin koostumuksiin eri ihotyyppien hoidossa.

Hyviä kuivaöljyjä ovat muun muassa:

Arganöljy
Ruusunmarjaöljy
Seesamiöljy
Marjojen siemenöljyt
MCT-öljy (kookosöljyn lyhyet rasvahapot)

Raskaampiin öljyihin luetaan mm:

Kookosöljy
Manteliöljy
Risiiniöljy
Mineraaliöljyt (ei käytetä luonnonkosmetiikassa!)

Kuivaöljyjen lisäksi luonnonkosmetiikassa käytetään myös luonnonmukaisia esteriseoksia, joilla kevyttä ihotuntumaa voidaan entisestään lisätä. Nämä ovat erinomaisia sellaisille käyttäjille, jotka haluavat hyötyä öljyjen hoitavuudesta, mutta kaipaavat silti kevyttä tuntua iholle. Myös meikkituotteissa esteriseokset ovat erityisen hyviä meikin levittyvyyden ja pysyvyyden kannalta.

Me Flow Cosmeticsilla olemme kehittäneet ihonhoitoöljyjä eri tarpeisiin. Osa öljyistä on kevyempiä, osa raskaampia ja täyteläisempiä. Ultrakevyt koostumus löytyy kuivaöljyjä sekä maarianohdake-esteriä yhdistelevistä kasvoöljyistämme Lingonberry Bright Oil ja Detox Oil.

Arctic Beauty Oil -kasvoöljyssä on taas edellä mainittuihin verraten täyteläisempi koostumus, mutta sekin lukeutuu ainesosiltaan kuivaöljyjen kategoriaan.

Luonnonkosmetiikan kasvoöljyt

Kuivaöljyjä sisältävät Flow-tuotteet:

Lingonberry Bright Oil on kehitetty erityisesti iholle, jonka väri on samea ja eloton tai kärsii pigmenttiläiskistä. Tuote on erityisen kevyt koostumukseltaan ja sopii siksi kuivan ihon ohella myös sekaiholle ja hiukan rasvoittuvallekin ihotyypille. Runsas pitoisuus ihon sävyä tasoittavaa puolukansiemenöljyä, joka on koostumukseltaan erittäin kevyt ja lukeutuu kuivaöljyihin.

Detox Oil on kehitetty erityisesti epäpuhtaalle ihotyypille. Kevyt koostumus sopii rasvaiselle iholle erinomaisesti. Tuote sisältää antimikrobista teepuun eteeristä öljyä, joka tervehdyttää tulehtunuttakin ihoa. Detox oilia voidaan käyttää koko kasvoilla tai paikallisesti ongelma-alueiden hoitoon. Asiakkaamme ovat saaneet hyviä tuloksia tällä myös selän aknen hoidossa.

Detox Oil -kuivaöljyseerumi

Arctic Beauty Oil on täyteläinen, erittäin ravitsevia kuivaöljyjä sisältämä hoitotuote kuivalle, karhealle ja ikääntyvälle iholle. Tämä tuote ei sisällä esteriseoksia, joten se on selkeästi täyteläisempi öljy, mutta silti erittäin nopeasti imeytyvä ja miellyttävä käyttää. Arctic Beauty oil on kosteuttavampi verrattuna Lingonberry Bright- sekä Detox-tuotteisiin. Lue lisää Arctic Beauty Oil-kasvoöljystä täältä.


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.