Näistä syistä sinunkin kannattaa kokeilla öljypuhdistusta

Ihon puhdistaminen öljypohjaisella tuotteella ei ole pelkästään tehokasta, vaan se on jopa erityisen tehokasta rasvaiselle ihotyypille – vaikka tämä voikin tuntua ristiriitaiselta.

Öljypohjaista puhdistustuotetta käytettäessä puhdistuu iho tehokkaasta meikistä, liasta ja liiasta rasvasta, samalla kun se kuitenkin säilyttää luontaisen kosteutensa eikä näin ollen kuivu. Juurikin tästä syystä öljypohjaiset puhdistustuotteet ovat niin toimivia akneen ja rasvaisuuteen taipuvaisille ihotyypeille.

Öljyä sisältävää puhdistustuotetta voi käyttää myös luonnonmukaisen kasvosaippuan kaverina, jolloin lopputulos on vähemmän öljyinen, kuitenkin silti hellävarainen ja samalla tehokas.

Miksi öljypuhdistus toimii

Ihosi reagoi kuivuuteen tuottamalla lisää öljyä, eli se alkaa rasvoittua. Tämä tarkoittaa, että mikäli yrität kaikin voimin pitää kasvosi mahdollisimman puhtaina ja öljyttömänä voi tilanne mennäkin huonompaan suuntaan; ihosta tuleekin aiempaa rasvaisempi ja alttiimpi epäpuhtauksille.

Käyttämällä öljypuhdistusta et kuivata ihoasi. Sen sijaan se kosteuttaa, ja vieläpä erityisen tehokkaasti.

Monet kasvojenpuhdistustuotteet pesevät meikin ja lian ohella myös ihon luonnollista rasvaa pois kasvoilta, puhdistaen näin kasvoilta myös iholle tärkeän oman kosteuskerroksen. Juurikin tästä syystä puhdistaminen kosteuttavalla öljypuhdistustuotteella on niin tärkeää.

Näin muutat puhdistusrituaalisi

Öljypohjaiseen puhdistustuotteeseen tottuminen voi viedä iholta jonkin aikaa, ja tuotteissa on myös keskenään paljon eroja. Laadukkaat öljypuhdistustuotteet jättävät ihon erittäin pehmeäksi ja puhtaaksi – eivätkä ne sisällä synteettisiä kemikaaleja, lisäaineita tai toksiineja.

Löytääksesi parhaan öljypohjaisen puhdistustuotteen, katso että tuotteessa on käytetty aitoja luonnollisia kasviöljyjä tai –rasvoja.

Tehokkain puhdistusrituaali syntyy yhdistämällä puhdistusöljy luomulaatuiseen kasvosaippuaan: tuloksena on upean pehmeä iho, joka ei tunnu rasvaiselta.

Tutustu paremmin aiheen tuotteisiin:

Flow Cosmetics Arganöljy

Flow Cosmetics Honey Milk -saippua (normaalille-, kuivalle- ja herkälle iholle)

Flow Cosmetics Detox -teepuu- ja aktiivihiilisaippua (rasvoittuvalle iholle ja epäpuhtaalle iholle)

Flow Cosmetics Tea Tree -teepuusaippua (seka-, ärtyneelle- ja epäpuhtaalle iholle).


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.