“Paras luonnonkosmetiikan putsari!” Balm to Milk on hehkutuksensa arvoinen puhdistusvoide

“Balm to Milk on paras puhdistusvoide mitä olen elämässäni käyttänyt! Voide on todella tehokas niin vaativalle silmämeikille kuin jokapäiväiseen käyttöön. Ei jää kiristävää tunnetta vaan jättää ihon puhtaan pehmeäksi.” - Kirsi

1. Mitä Balm to Milk –puhdistusvoide on?
2. Kenelle puhdistusvoide sopii?
3. Miten puhdistusvoidetta käytetään?
4. Lue, mitä mieltä muut asiakkaamme ovat Balm to Milkistä!
5. Raaka-aineet, jotka tekevät puhdistusvoiteesta ainutlaatuisen

Mitä Balm to Milk –puhdistusvoide on?

Balm to Milk –puhdistusvoide on yksi luonnonkosmetiikan suosituimmista ja ylistetyimmistä puhdistustuotteista. Ainutlaatuinen koostumus kirkastaa, kosteuttaa ja syväpuhdistaa ihoa.  

Öljygeelimäinen koostumus muuntautuu veden kanssa maitomaiseksi ja helposti pois pestäväksi, etkä tarvitse muita tuotteita ihosi puhdistukseen. Se on siis kuin öljyputsari ja puhdistusmaito samassa! Puhdistusvoide on myös erittäin riittoisa, joten yhdestä purkista riittää pitkäksi aikaa.

Kenelle puhdistusvoide sopii?

Balm to Milk -puhdistusvoide sopii jokaiselle ihotyypille. Käytä puhdistusvoidetta erityisesti silloin, jos ihosi on 

• Herkkä ja punoittava
• Haasteellinen – on vaikeaa löytää sopivaa putsaria!
• Kuiva ja pesun jälkeen helposti kiristelevä
• Samea ja eloton
• Vaihteleva sekaiho, jonka tarpeet muuttuvat jatkuvasti
• Pintakuiva
• Herkästi reagoiva

Miten puhdistusvoidetta käytetään?

Balm to Milk –puhdistusvoiteen käyttö on helppoa ja vaivatonta, ja tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Tässä käyttöohje: 

1. Ota tuotetta purkista lusikalla tai spaattelilla, jotta bakteereita tai vettä ei pääse tuotteeseen. Pakkauksessa tulee mukana puulusikka tuotteen annostelua varten.
2.
Hiero puhdistusvoide ensin kuiville tai hieman kosteille kasvoille. Voit poistaa tuotteella myös silmämeikin.
3. Kostuta kasvoja ja jatka puhdistusta pyörivin liikkein. 
4. Huuhtele lopuksi runsaalla vedellä. 

Yhdistyessään veden kanssa voide muuttuu kevyen maitomaiseksi, ja huuhtoutuu helposti pois kasvoilta. Puhdistuksen jälkeen ihosi on kirkas, raikas ja puhtaat meikistä ja epäpuhtauksista.  

Vinkki: Muista kosteuttaa kasvot ihotyyppisi mukaisesti puhdistuksen jälkeen! Kaikille ihotyypeille sopiva Rose Floral Water –ruusuvesi sekä Hyaluron & Probiotics –seerumi sopivat jokaiseen kauneudenhoitorutiiniin.

Lue, mitä mieltä muut asiakkaamme ovat Balm to Milkistä!

“Ehdottomasti paras öljyputsari mitä olen kokeillut. Ihoni on herkästi reagoiva, rasvoittuva, pintakuivuudesta kärsivä, ruusufinni-iho ja tämä ei aiheuta ihollani mitään punoitusta tai näppyjä. Hillitsee jonkin verran rasvoittumista, mutta ei kuivata. Pidän koostumuksesta, kun se on aluksi vähän tahmea, mutta kun kauemmin iholla pyörittelee, niin lämmön vaikutuksesta se muuttuu juoksevammaksi ja helpommin käsiteltäväksi.

Olen huomannut, että selkeästi aukaisee tukkeumia, kun jo pyörittely vaiheessa - mitä teen suht kauan - tuntuu sormissa "rakeita", mitkä ovat lähteneet liikkeelle ihohuokosista öljyn ansiosta. Pesun jälkeen iho tuntuu samettiselta, kosteutetulta ja näyttää selkeästi kirkkaammalta ja terveemmältä. Täysi kymppi tuote!" - Anne-Mari

Balm to Milk -luonnonkosmetiikan puhdistuvoide kuivalle iholle

“Ihanan hellävarainen mutta tehokas puhdistustuote. Toisen valmistajan vastaavantyyppinen tuote aiheutti epäpuhtauksia, mutta tämä toimii! Iho ei kiristele eikä punoita, pintakuivuus on muisto vain!” - Maija

Balm to Milk -luonnonkosmetiikan puhdistuvoide kuivalle iholle

“Erittäin hyvä tuote, joka sopii täydellisesti omalle sekaiholleni. Tämä puhdistaa hellävaraisesti ja huomaan, että ihoni ei kuivu niin herkästi kuin yleensä. Erittäin riittoisa, ihana koostumus ja tuoksu. Tämä tuote on tullut jäädäkseen minun kauneudenhoitorutiiniini. Ihoni voi paremmin ja ihoni tuntuu silkkisen pehmeältä.” - Sanna

Balm to Milk -luonnonkosmetiikan puhdistuvoide kuivalle iholle

Raaka-aineet, jotka tekevät puhdistusvoiteesta ainutlaatuisen

Balm to Milk –puhdistusvoiteen reseptiikka on Flow Cosmeticsin arvojen mukainen: olemme käyttäneet tuotteen valmistuksessa vain luonnonmukaisia, eettisiä ja ekologisesti tuotettuja raaka-aineita.

Luomulaatuiset jojoba-, risiini- ja neitsytkookosöljyt sekä antioksidanttiset mustikan ja mustaherukan siemenöljyt ovat ainutlaatuinen, ihoa hellivä yhdistelmä. Olemme lisänneet tuotteeseen myös ihoa kirkastavaa ja raikkaan tunteen jättävää luomusitruunan eteeristä öljyä.