Omenaviinietikka - Upeiden hiusten salaisuus

Wild Nettle -hoitohuuhde hiuksille, mukana nokkosta ja rosmariini hiusten kasvuun
Omenaviinietikasta voi monille tulla ensimmäisenä mieleen terveysjuomat, salaatinkastikkeet tai muut ruoanlaittoon liittyvät asiat - mutta entäpä jos sanoisimme omenaviinietikan olevan myös erittäin toimiva hiustenhoitoaine?

Monissa tieteellisissä tutkimuksissa on omenaviinietikan todettu tasapainottavan hiusten ja hiuspohjan pH-tasoja ja tätä kautta johtavan terveempään hiuspohjaan sekä vahvempiin hiuskuituihin.

Aikanaan ihmiset käyttivät omenaviinietikkaa kodin monipuolisena apulaisena hieman kaikkeen, aina auringonpolttaman ihon hoitamisesta syylien poistamiseen.

Omenaviinietikka on lisäksi tunnettu energiatasoja nostavista vaikutuksistaan. Ja toden totta: Omenaviinietikka sisältää aminohappoja, jotka ovat vasta-aine kehon väsymystiloja aiheuttavalle maitohapolle.

Kaiken edellä mainitun lisäksi on omenaviinietikka myös todella oiva apu monenlaisiin hiusongelmiin.

Kuivan hiustyypin omistajat päivittelevät usein suortuviensa karheutta tai sähköisyyttä, kun taas helposti rasvoittuvan hiuslaadun omaavat huolestuvat hiuspohjansa kunnosta sen ollessa rasvaisuuden lisäksi joskus myös kutiseva tai hilseilevä. Normaalisti tällaiset tilanteet kaipaisivat hyvinkin vastakkaisia hoitokeinoja, mutta ihme kyllä - omenaviinietikka toimii molempiin edellä mainittuihin tilanteisiin! Tämä kaikki selittyy hiusten ja hiuspohjan pH-arvoilla.

Hius, jolla on korkea pH-arvo on nimittäin usein ulkoisesti sähköinen, kuiva ja/tai eloton. Tätä tilaa voidaan hoitaa happamalla aineella - kuten omenaviinietikalla - sillä happamuus laskee pH-arvoja. Hiusten pH-arvojen ollessa kohdillaan löytävät kutrit usein uuden, kiiltävän ja elinvoimaisen olomuodon.

No entäpä sitten rasvoittuva hiustyyppi sekä ne aiemmin mainitut hiuspohjan ongelmat? Näihin tilanteisiin omenaviinietikka vaikuttaa positiivisesti tasapainottamalla hiuspohjan pH-tasoja. Tätä kautta omenaviinietikka nimittäin vähentää hiuspohjan kutinaa sekä sen uumenissa lymyileviä hiivabakteereja. Hiivan poistuminen hiuspohjasta taas tarkoittaa hilseongelmien katoamista!

Omenaviinietikka on lisäksi tunnettu positiivisista vaikutuksistaan hiusten kasvun tehostamiseen. Tämä seikka johtuu omenaviinietikan aiheuttaman verenkierron tehostamisesta; tästä taas hyötyvät hiustupet sekä niiden kautta uusien hiusten kasvuprosessi.

Mikäli kiinnostuit omenaviinietikasta ja haluaisit kokeilla sen tehokkuutta hiustenhoidossasi, on meillä sinulle oivat tuotevinkit! Flow'lta löytyy nimittäin tehokas luomulaatuinen hiushuuhde, joka sisältävää omenaviinietikkaa: Wild Nettle -hiushuuhde.

Hiushuuhde hoitaa ja tervehdyttää sekä hiuksia että hiuspohjaa - luonnollisesti!


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.