Shampoopala – Salaisuus aidosti hyvinvoiviin ja kauniisiin hiuksiin

Coconut Milk -palashampoo kuiville ja katkeileville hiuksille

Monille luonnonkosmetiikan käyttäjille on tärkeää tietää, mitä ainesosia missäkin ihonhoito- sekä meikkituotteessa on. Hiustenhoitotuotteiden puhtaus ja turvallisuus saattaa kuitenkin monilta tästä kokonaisuudesta unohtua. On kuitenkin hyvä muistaa, että käytetyillä hiustenhoitotuotteilla on todellakin merkitystä.

Käytettäessä tuotteita, jotka sisältävät vain aidosti tarpeellisia ainesosia varmistetaan, ettei iholle kulkeudu turhia sekä mahdollisesti haitallisia kemikaaleja tai ylimääräisiä ainesosia.

Flow Kosmetiikan shampoopalat sisältävät vain muutamia ainesosia – eikä niissä näin ollen ole mitään keinotekoista tai ylimääräistä. Shampoopalamme eivät myöskään koskaan sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia tuoksuja tai -väriaineita, mineraaliöljyjä, SLS:ä (sodium lauryl sulphate), SLES:ä (sodium laureth sulfate) tai muita synteettisiä tensidejä. Palamme ovat siis sataprosenttisella varmuudella täysin luonnomukaisia.

Shampoopalan käyttö on lisäksi erittäin yksinkertaista ja helppoa! 😊

Flow Cosmetics luonnonmukainen palashampoo hiuksille

Monille palan käyttäminen voi kuitenkin aiheuttaa kysymyksiä – joten listasimme tähän vielä ohjeet shampoopalan käyttöön:

  1. Vaahdota hiukset hyvin, niin että ne ovat varmasti joka puolelta märät – muistaen myös hiuspohjan sekä -latvojen kunnollisen kostuttamisen. Tämän jälkeen hiero shampoopalaa suoraan joka puolelle hiuksiisi, niin että hiukset vaahtoavat kunnolla. Huuhtele sitten hiukset nopeasti lämpimällä vedellä – ja jatka tämän jälkeen palan hieromista hiuksiin vielä hetken aikaa.
  2. Huuhtele sitten hiukset erittäin huolellisesti lämpimällä vedellä.
  3. Pyyhekuivaa hiukset tämän jälkeen hellästi.

Mikäli hiukset tuntuvat tahmaisilta tai vahamaisilta, voi tämä johtua pesemisessä käytetyn veden kovuudesta (normaali vesijohtovesi sisältää usein muun muassa kalkkia ja magnesiumia – nämä heikentävät hiusten kuntoa. Metallit saattavat aiheuttaa saippuan sakkaantumista hiuksiin).

Mikäli omistat suihkuveden suodattimen saat sen avulla hiusten pesuun käytettävästä vedestä huomattavasti kutriystävällisempää.

Myös kotikonstein saa kikkailtua helposti itselleen “pehmeämmän” hiustenpesuveden: tämä tehdään lisäämällä yhden ruokalusikallisen verran ruokasoodaa viiteen litraan vettä. Tätä vettä käytetään hiusten huuhteluun ja puhdistamiseen ennen shampoopalan käyttöä.

Flown omat hiushuuhteet sekä myöskin ihan tavallinen omenaviinietikka toimivat hyvin shampoopalan käytön jälkeen käytettävinä hiusten hoitoaineina; ne tekevät hiuksista vieläkin kiiltävämmät, helpommin kammattavat sekä puhtaammat.

Hyviä hiuspäiviä meille kaikille!

Löydä hiuksillesi sopiva shampoopala sekä hiushuuhde laajasta valikomastamme:

Flow Cosmetics Shampoopalat ja Hiushuuhteet


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.