Palashampoo – valinta- ja käyttöopas aloittelijalle

Luonnonmukainen, hyvä shampoopala tekee hiuksistasi hyvinvoivat. Pahvipakkaukseen pakattu palashampoo on ekologinen valinta, ja kasvipohjaiset raaka-aineet hellivät hiuspohjaasi ja hiuksiasi luonnollisesti, ilman keinotekoisia täyteaineita.  

Oletko pitkään miettinyt, minkälainen shampoopala sopisi sinulle? Oikeanlaisen, sinun hiuspohjan tarpeillesi suunnitellun shampoopalan valitseminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Katso vinkit itsellesi sopivimman palashampoon löytämiseen tästä valinta- ja käyttöoppaasta.  

1. Valitsenko palashampoon hiuspohjan vai hiuslaadun mukaan?
2. Mistä tiedän, millainen hiuspohjani on?
3. Hiuspohjat, shampoopala-suositukset sekä käyttövinkit 
4. Flow Cosmeticsin shampoopalat ovat ainutlaatuisia
5. Koko shampoopala-valikoimamme
shampoopalaopas

VALITSENKO SHAMPOOPALAN HIUSTYYPIN VAI HIUSPOHJAN MUKAAN? 

Shampoon valinta määräytyy aina hiuspohjan mukaan. Terve, hyväkuntoinen hius vaatii aina terveen, hyväkuntoisen hiuspohjan. Jos sinulla on kuivat latvat, mutta erittäin rasvoittuva hiuspohja, suosittelemme silti valitsemaan shampoon hiuspohjan mukaan, ja käyttämään hiusten pituuksiin ja latvoihin hemmottelevia, hoitavia hiustenhoitotuotteita.  

Tutustu hiustenhoitotuotteisiin täältä >> 

MISTÄ TIEDÄN, MILLAINEN HIUSPOHJANI ON? 

Hiustesi pesuväli on tärkein indikaattori hiuspohjasi tarpeiden määrittämisessä. Usein se, kuinka usein peset hiuksiasi, auttaa sinua valitsemaan juuri oikean shampoopalan.  

RASVOITTUVA HIUSPOHJA 

Tunnusmerkit: Joudut pesemään hiukset joka päivä, tai vähintään joka toinen päivä, muuten hiuksesi näyttävät ja tuntuvat rasvaisilta. Rasvoittuva hiuspohjasi saattaa myös kutista, kun ne rasvoittuvat, ja hiuspohja saattaa ärtyä, kun hiukset ovat likaiset. Saatat myös kärsiä rasvoittuvasta, kellertävästä hilseestä, joka lisääntyy, kun pesuväli pitenee. 

Shampoopala-suositus: Rasvoittuvalle hiuspohjalle suosittelemme Tea Tree –shampoopalaa, jossa on voimakkaampi pesuteho kuin muissa shampoopaloissamme, ja joka näin ollen poistaa rasvaa ja talia tehokkaammin. Shampoopalan teepuuöljy, rosmariini sekä laventeli tasapainottavat hiuspohjaa sekä lievittävät talineritystä.  

Moni asiakkaamme ylistää Tea Tree –shampoopalan tehoa ja toteaa, että heidän hiustensa pesuväli on säännöllisessä käytössä pidentynyt.  

Vinkki: Jos koet, että hiuspohjasi on rasvoittuva, mutta haluat kokeilla miedommin pesevää vaihtoehtoa, suosittelemme rauhoittavaa ja tasapainottavaa Hemp –shampoopalaa. 

KUIVA HIUSPOHJA 

Tunnusmerkit: Hiuksesi eivät pidä pesuista, etenkään voimakkailla pesutuotteilla, eivätkä hiuksesi rasvoitu, tai jos rasvoittuvat, niin vasta useiden päivien pesuvälin jälkeen. Hiuspohjasi saattaa tuntua kiristävältä, kutisevalta tai ärtyneeltä heti pesun jälkeen, ja saatat kärsiä kuivasta, pölisevästä hilseestä, joka on nähtävillä heti pesun jälkeen.   

Shampoopala-suositus: Kuivalle hiuspohjalle on tärkeää valita riittävän mieto shampoopala, joka ei kuivata hiuspohjaa. Kermaisen hoitava Coconut Milk –shampoopala on suunniteltu erityisesti kuivalle hiuspohjalle, ja rauhoittava, herkälle hiuspohjalle sopiva Rhassoul & Salt –shampoopala on monen kuivan päänahan suosikki.  

Vinkki: Pesuväli kannattaa pitää mahdollisimman pitkänä, ja myös hiuspohjaan kannattaa levittää hoitoainetta. Mikäli kaipaat tehokkaampaa pesua, kuivalle hiuspohjalle saattaa käydä myös normaalille hiuspohjalle suunniteltu Marigold-shampoopala. Kuivalle hiuspohjalle sopivat myös tuuheuttava Beer & Oat Protein –shampoopala sekä eri värisille hiuksille suunnitellut Blonde, Brunette ja Henna Red –palat, jotka ovat mietoja pesuteholtaan.  

NORMAALI HIUSPOHJA 

Tunnusmerkit: Sinulla on tasapainoinen hiuspohja, joka ei rasvoitu kovinkaan nopeasti, eikä ole erityisen herkkä. Tyypillinen pesuväli on 3-4 päivää, jonka jälkeen hiuksesi alkavat rasvoittumaan. Normaali hiuspohja on ainoa hiuspohja, jossa voit kiinnittää enemmän huomiota hiusten laatuun, kuin hiuspohjan ongelmiin.  

Shampoopala-suositus hiuslaadun mukaan:  

Ohuet hiukset: Valitse tuuheuttava Beer & Oat Protein –shampoopala. 

Kiharat hiukset: Valitse kiharoistasi huolehtiva Marigold –shampoopala. 

Käsitellyt hiukset: Valitse kosteuttava, hellävarainen Coconut Milk –shampoopala 

Vinkki: Voit myös valita shampoopalan hiusten värisi mukaan. Löydät valikoimastamme vaaleille, ruskeille sekä punaisille hiuksille suunnitellut Blonde-, Brunette- sekä Henna Red -shampoopalat. 

HILSE SEKÄ MUUT HIUSPOHJAN HAASTEET 

Tunnusmerkit: Hiuspohjasi hilseilee, kärsit punoituksesta, ärsytyksestä, kutinasta tai vaihtoehtoisesti näppylöistä, finneistä tai psoriariksesta. Olet pitkään etsinyt ratkaisua hiuspohjan ongelmiin.  

Shampoopala-suositukset haasteen mukaan:  

Hilse: Hilse on yleinen vaiva, joka nostaa päätään etenkin talvisaikaan, jolloin huoneilma on kuivaa, hiukset eivät pääse nauttimaan auringon hyvää tekevistä vaikutuksista, ja hiuspohja muhii pipojen ja huppujen alla. Hilsettä on kahta tyyppiä, kuivaa, pölisevää hilsettä, sekä rasvaista, kellertävää hilsettä. Kuivalle hilseelle suosittelemme Rhassoul & Salt - sekä Hemp –shampoopaloja, rasvoittuvalle hilseelle taas huippusuosittua Tea Tree –shampoopalaa 

Punoitus ja ärsytys: Valitse hiuspohjaa rauhioittava Rhassoul & Salt –shampoopala. 

Kutina, finnit tai psoriasis: Valitse tasapainottava Hemp-shampoopala. 

Seborrea: Valitse tasapainottava Hemp- tai Tea Tree –shampoopala riippuen siitä, kuinka voimakasta rasvoittuminen on.  

VALITSE ITSELLESI SOPIVA FLOW COSMETICS –SHAMPOOPALA 

Flow Cosmeticsin shampoopalat ovat saippuapohjaisia, 100% luonnonmukaisia hiusten pesuun suunniteltuja tuotteita, jotka ihastuttavat tehollaan ja monipuolisella valikoimallaan. Shampoopalojen pesuteho perustuu saippuaan, mutta raaka-aineet ovat valittu erityisesti hiusten sekä hiuspohjan tarpeita ajatellen. Valikoimastamme löytyy yhdeksän erilaista vaihtoehtoa eri hiuslaaduille ja hiuspohjille, jotta jokainen löytäisi valikoimasta itselleen juuri sopivan.  

 

HEMP 

Hilse, ärtynyt hiuspohja sekä muut hiuspohjan ongelmat. 

Tutustu tuotteeseen >> 

 

TEA TREE 

Rasvoittuvat hiukset tai rasvainen hiuspohja, sekä rasvainen hilse 

Tutustu tuotteeseen >> 

 

BEER&OAT 

Hennot, pehmeät ja ohuet hiukset, jotka kaipaavat lisää volyymia. 

Tutustu tuotteeseen >> 

 

COCONUT MILK 

Kuivat hiukset ja kuiva hiuspohja, sekä käsitellyt hiukset. 

Tutustu tuotteeseen >> 

 

MARIGOLD 

Normaali tai kuiva hiuspohja, erityisen hyvä luonnonkiharalle hiuslaadulle.  

Tutustu tuotteeseen >> 

 

RHASSOUL&SALT 

Ärtynyt, herkkä ja kuiva hiuspohja. Ei lisättyjä tuoksuja! 

Tutustu tuotteeseen >> 

 

BLONDE 

Vaaleille hiuksille, auttaa säilyttämään kirkkauden. Ei värjää hiuksia. 

Tutustu tuotteeseen >> 

 

HENNA RED 

Punaisille hiuksille, ylläpitää sävyä. Sisältää punahennaa. Ei värjää hiuksia. 

Tutustu tuotteeseen >> 

 

BRUNETTE 

Ruskeille ja tummille hiuksille, auttaa ylläpitämään sävyä. Ei värjää hiuksia. 

Tutustu tuotteeseen >> 

 

palashampoo-opas

Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.