Korento-meikkikynillä tarkat huulet, näyttävä silmämeikki ja kulmat kuosissa!

Flow:n luonnonmukainen värikosmetiikkasarja Korento täydentyy lumoavilla meikkikynäuutuuksilla! Uudet kulma-, silmä-, ja huulimeikkikynät on suunniteltu niin arkeen kuin juhlaankin, ja niiden helposti levittyvä, pehmeä koostumus takaa sen, että kynät on helppo ottaa osaksi päivittäisiä meikkausrutiineja! Onko sinun silmämeikki sävysi raikas, sininen Ocean, vaiko kenties klassinen mattamusta Midnight? Rajaatko huulesi kirkkaalla punaisella, vai pehmeällä roosalla?

Korento-kulmakynä

KORENTO KULMAKYNÄT VAALEISIIN, VIILEISIIN, TUMMIIN JA LÄMPIMIIN HIUSSÄVYIHIN

Korosta kasvojesi muotoa kauniilla ja huolitelluilla kulmakarvoilla! Kynän toisessa päässä olevalla harjalla saat kulmistasi juuri sen muotoiset, kuin haluat, ja pystyt häivyttämään kynäjäljen pehmeän puuteriseksi. Sävyjä on saatavilla neljä - tummasta ja lämpimästä vaaleaan ja viileään. Myös vaalean ja tumman harmaat hiukset sekä pastelli-hiussävyt löytävät sävysuosituksen valikoimastamme!

Tutustu kulmakyniin, ja löydä itsellesi täydellinen sävy tästä >> 

Korento-silmämeikkikynät

PEHMEÄÄ ARKIMEIKKIÄ JA DRAMAATTISTA JUHLAILMETTÄ: KORENTO SILMÄMEIKKIKYNÄT

Korento silmämeikkikynien pehmeän levittyvyyden salaisuus piilee hoitavassa, luomusertifioidussa karnaubavahassa ja kookosöljyssä. Sävyjä on saatavilla klassisesta, ruskeasta ja mustasta villiin metsänvihreään ja raikkaaseen merensiniseen! Silmämeikkikynillä loihdit katseeseesi syvyyttä, pehmeyttä, näyttävyyttä - mitä milloinkin tarvitset!

Löydä oma suosikki-silmämeikkikynäsi täältä >> 

Korento-huulimeikkikynä

VIIMEISTELE KESTÄVÄ HUULIMEIKKI: KORENTO HUULIMEIKKIKYNÄT

Runsaspigmenttisten Korento-huulimeikkikynien sävymaailma perustuu Korennon huippusuosittuihin huuli- ja poskiväreihin. Oikean sävyn valitseminen on siis tehty helppoakin helpommaksi! Myös huulikynien pehmeän levittyvyyden salaisuus piilee karnaubavahassa sekä kookosöljyssä, ja sävyjä on saatavilla neljä.

Löydä omiin huuliisi sopiva sävy täältä >> 

EKOLOGISTEN MEIKKIKYNIEN VALMISTUS

Korento-meikkikynien raaka-aineet täyttävät Cosmos- ja Ecocert –sertifikaattien luonnonkosmetiikan kriteerit muiden Korento-tuotteiden tapaan. Meikkikynät valmistetaan yhteistyössä kestävän kehityksen periaatteita korostavan, italialaisen meikkikynäpioneerin kanssa. Kumppanimme Italiassa varmistaa, että jokaisen raaka-aineen alkuperä on jäljitettävissä, ja jakaa kanssamme arvot korkeasta laadusta, jatkuvasta kehitystyöstä, innovoinnista ja luonnonmukaisuudesta.

 

OSTA KORENTO-MEIKKIKYNIÄ


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.