Kauneuden supermarja: Arktinen puolukka

Me Flow'n tiimiläiset olemme kovia puolukka-faneja ja tästä syystä on syyskausi meille ihanaa aikaa. Puolukkapaikoilla voi kokea erityisen upean näyn silloin, kun mättäät ja polkujen varret hehkuvat upean punaisina, puolukoiden ollessa kypsiä ja hehkuvan sävyisiä. Me suomalaiset toki tiedämme, että ilmaston olosuhteet ovat välillä täällä Pohjolassa rankkoja – luonnossa tämä tarkoittaa sitä, että vain vahvimmat kasvit selviytyvät.

Suomi on tunnetusti upeiden metsien maa; metsämme eivät ole pelkästään kauniita ja rauhallisia vaan myöskin täynnä monenlaisia luonnon superfoodeja kuten marjoja, villiyrttejä sekä sieniä. Me Flow'lla arvostamme näitä luonnon antimia aivan erityisen paljon, sillä niitä löytyy myös tuotteistamme.

Puolukat ovat kauneutensa lisäksi todella ravintorikkaita. Puolukat sisältävät paljon hedelmähappoja ja nämä hapot ovat erityisen hyödyllisiä ihon solujen uusiutumisprosesseissa. Lisäksi puolukat sisältävät paljon antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ikääntymiseltä, ilmansaasteilta sekä muilta epäpuhtauksilta. Mustikat, vadelmat, puolukat ja sienet ovat ravintorikkaita luonnon luomuksia, jotka ovat myös monella tavalla hyödyllisiä keholle, mielelle ja iholle.

Iho on kehon suurin elin, joten kannattaa muistaa sen tarvitsevan puolukan sisältämien ravinteiden ja hedelmähappojen kaltaisia tärkeitä rakennusaineita; ihosi on kuin muukin kehosi, sitä kannattaa ja pitää huoltaa sekä ylläpitää.

Flow'n Honey Milk -kasvosaippua on tuote, johon käytämme Pohjois-Suomen ja Lapin alueilta poimittuja puolukoita. Hoitavuutensa ansiosta Honey Milk -kasvosaippua on erittäin hyvä kuivan ja/tai herkän ihon puhdistustuote. Saippuassa ei ole turhia lisäaineita, se on vegaaninen ja täysin luonnonmukainen. Kasvosaippua puhdistaa epäpuhtaudet ja meikin hellävaraisesti. Saippua vaahtoaa pehmeästi ja tekee ihosta puhtaan ja raikkaan. Pesun jälkeen iho vastaanottaa erinomaisesti hoitotuotteet.

Toinen puolukkaa sisältävä Flow'n tuote on Lingonberry Bright -kuivaöljyseerumi, joka tehostaa kollageenin tuotantoa, vahvistaa ihoa ja tekee siitä kimmoisamman. Seerumissa on monia muitakin arktisten marjojen öljyjä, kuten esim. Tyrniä, joka hidastaa ihon ikääntymistä ja suojaa ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta haitoilta, kosteuttaa ja parantaa elastisuutta. Öljytuote kannattaa aina laittaa kosteahkolle iholle, jotta öljy pääsee imeytymään syvemmälle ihoon ja näin saat enemmän tehoa seerumista.

Kun haluat kirkastaa kasvot kertaheitolla niin kokeile säilöntäaineetonta entsymaattista kasvonaamiojauhettamme. Miksi sinun pitäisi hangata ihosi puhtaaksi kun voit tehdä sen hellävaraisesti luonnollisilla papaijan ja ananaksen sisältämillä hapoilla? Papaijan ja ananaksen lisäksi päätimme sekoittaa mukaan pohjoisen puolukkaa ja mansikkaa. Kaikki ainesosat ovat jauhemuodossa, koska näin saamme kaikki hedelmien ja marjojen sisältämät vitamiinit, antioksidantit sekä luontaiset ominaisuudet valloilleen. Puolukan kirkastaessa katsetta voi mansikka samalla vaalentaa ilmettäsi. Enzymoi kasvot illalla ja herää seuraavana aamuna raikkaana sileän ihon kanssa.

Kaiken kaikkiaan on siis sanottava, että puolukan sisältämät ainesosat ja ravintoaineet ovat turvallisia, luonnollisia ja erittäin hyödyllisiä – ja juurikin näistä syistä käytämme puolukkaa tuotteissamme.

Oletko sinä jo testannut jotakin puolukkaisista tuotteistamme? Jos olet niin arvostaisimme tuotearvostelua ☺️


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.