Kosmetologi vinkkaa: Heleytä ihosi entsyymikuorinnalla

Toiveissa kaunis, kuulas, heleä iho? Entsyyminaamio on ratkaisu toiveeseesi: kirkastavalla entsyyminaamiolla luot kauniin hehkun ja elinvoiman ihollesi. Ja se sopii kaiken lisäksi ihan jokaiselle iholle!

Tässä blogissa:

 • Kuulautta iholle, kiitos!
 • Lingonberry Bright -hedelmäentsyyminaamio
 • Näin käytät Lingonberry Bright -hedelmäentsyyminaamiota

Kuulautta iholle, kiitos!

Kaikki lähtee perusteista: kun ihonhoito on kunnossa, iho näyttää hyvältä - on siinä sitten meikkiä tai ei! Entsyyminaamiolla tehostat ihon uusiutumisprosessia ja mikä parasta - se sopii herkimmällekin iholle. Entsyyminaamiot sopivat kaikille ihotyypeille ja ovat loistavia täydentämään ihonhoitorutiiniasi.

Parhaimmatkaan ihonhoitotuotteet eivät imeydy, mikäli ihoa ei kuorita säännöllisesti. Entsyymit ovat ihon kuorinnassa käytetyistä raaka-aineista ne hellävaraisimmat. Tämän vuoksi uskallatkin käyttää tuotetta useammin, kuin vahvoja kuorintoja. Liiallinen kuorinta vahvoilla aineilla voi horjuttaa ihon suojabarrieerin toimintaa - tämän vuoksi entsyyminaamio on loistava valinta heleyden ylläpitämiseen!

Valitse entsyyminaamio, kun:

 • Toivot kirkkautta kasvoillesi
 • Kaipaat eloisuutta ihosi sävyyn
 • Haluat kauniin ja heleän ihon
 • Toivot ihonhoitotuotteelta tuloksekkaat vaikutukset
 • Haluat tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä ihoosi

Lingonberry Bright -hedelmäentsyyminaamio

Flow Cosmeticsin Lingonberry Bright -entsyyminaamio sisältää ananaksesta saatavaa bromelaiinientsyymiä sekä papaijasta saatavaa papaiinientsyymiä. Entsyymit pilkkovat ihon sarveiskerroksen proteiinisäikeitä, jolloin kuolleet ihosolut poistuvat iholta ilman ihon mekaanista hankaamista. Rakeeton Lingonberry Bright entsyymikuorintanaamio sopiikin myös herkälle iholle. Mikäli olet siis kokenut perinteiset rakeelliset kuorinnat liian rajuiksi ihollesi, testaa entsyyminaamiota!

Ihosi hyötyy säännöllisestä kuorinnasta monin tavoin. Kuollut ihosolukko saa ihon näyttämään samealta ja ehkäisee ihonhoitotuotteiden imeytymistä. Kun ihonhoitotuotteiden tuoma kosteus pääsee imeytymään ihoon paremmin, pienet juonteet silottuvat ja ihosi näyttää heleämmältä. Kasvojen säännöllisellä kuorinnalla iho pysyy kuulaana, meikki levittyy kauniisti, ihonhoitotuotteet tehoavat paremmin ja iho uudistuu optimaalisesti.

ihon tehokas heleyttäjä
Lingonberry Bright -entsyyminaamio
 • Sopii kaikille ihoille
 • Kuorii entsymaattisesti
 • Kirkastaa ja heleyttää ihoa
 • Jauhenaamio - ei säilöntäaineita!

Näin käytät Lingonberry Bright -hedelmäentsyyminaamiota

Lingonberry Bright entsyyminaamio on jauhetta, jonka voit sekoittaa veteen, kosteusvoiteeseen tai kasvoöljyyn. Levitä tuote kosteille kasvoille, jolloin entsyymit aktivoituvat. Jauhemaisen tuotteen etuna on myös säilöntäaineettomuus, jolloin se sopii erityisen hyvin herkille ihoille. Ananaksen ja papaijan hedelmäentsyymit liuottavat ihon pintakerroksessa tiukkaan kerrostunutta pintasolukkoa kuorien ihon hellävaraisesti. Kuori ihoa tarpeen mukaan; voit aloittaa 1-2 kertaa viikossa saaden tehokkaasti mutta hellävaraisesti kuivan solukerroksen kaikkoamaan. Ylläpidä ihon pinnan kuntoa kuorimalla jatkossa noin 2-3 kertaa kuukaudessa.

Lingonberry Bright hedelmäentsyyminaamio ei toimi pelkästään kuorivana tuotteena, vaan raaka-aineet on valittu huolellisesti palvelemaan myös heleyttävänä ja kirkastavana naamiona. Kun annat Lingonberry Bright -hedelmäentsyymikuorinnan vaikuttaa ihollasi naamion tavoin pelkän nopean kuorimisen sijaan, saat siitä myös C-vitamiinirikkaiden arktisen puolukka- sekä mansikkajauheen tuomat hyödyt ihollesi. Tuotteen kaoliinisavi puhdistaa sekä rauhoittaa herkkää ihoa. Tämä tuote on loistovalinta ihon heleyden ylläpitämiseen ihan jokaiselle iholle!

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan lisää kasvojen ihonhoitotuotteisiin ja lukemaan tarkemmat tuotetekstit tuotteiden omilta sivuilta. Jaamme ihonhoitovinkkejä aktiivisesti myös Instagramissamme! Seuraa meitä @flowcosmetics mikäli haluat saada tuotesuosituksemme ja parhaimmat vinkkimme heleään ja kauniisti hoidettuun ihoon.