Kosmetiikasta helpotusta hellettä vastaan

Kuumilla, hikoiluttavilla keleillä ajatellaan vain ja ainoastaan tapoja, joilla virkistäytyä. Vähintä mitä ajattelet tällä hetkellä on voiteiden läträämistä keholle, mutta... Mitäpä jos kertoisimmekin, että nimenomaan kosmetiikasta voit myös saada apua tähän hellekesän ikävään tunteeseen?

FLOW'lta löytyy pika-apuna hellettä vastaan suihkittavat kasvosuihkeet. Ihon rauhoittamiseen ja virkistykseen suosittelemme Luomulaventelivettä. Laventeli pyrkii hoitamaan ihoa ja se on hyvä rauhoittamaan etenkin auringonpolttamia ja erilaisia iho-ongelmia. Se myös taistelee runsasta talineritystä ja aknea vastaan ja pyrkii normalisoimaan ihon tilaa. Jos et ole laventelin ystävä niin meiltä löytyy myös kestosuosikki Luomuruusuvesi. Ihanan tuoksuinen ja lempeä ruusu sopii kaikille ihotyypeille rauhoittamaan ja kosteuttamaan. Ruusun aromaterapeuttinen tuoksu lisää rakkauden ja onnen tunnetta, vähentää stressiä, häivyttää mielipahaa ja kohottaa naisellista itsetuntoa. Kokeile Probioottista Luomukamomillavettä herkälle ja helposti kuumottavalle iholle. Heitä laukkuun ja suihkuttele pitkin päivää tai vie töihin mukaan.

Raikastusta keholle tuo myös raikas pesutuote. Piristävä ja viilentävä pesutuote on koko perheelle soveltuva True Expression Suolasaippua. Saippuan sisältämä himalajansuola pitää ihon kosteana ja sen sisältämä piparminttu helpottaa auringonpolttaman inhottavaa tunnetta. Käytä joko koko keholle suihkussa tai ihan vain pelkkänä käsisaippuana.

Kotiisi raikkauden ja viileyden tunnetta tuo Luomu Piparminttu Eteerinen Öljy, kun käytät 2-4 tippaa sitä tuoksulyhdyssä. Toinen ilmaa puhdistava ja neutralisoiva eteerinen öljy on Luomu Sitruuna Eteerinen Öljy. Käytä tuoksulyhtyä etenkin illan suussa ennen nukkumaanmenoa helpomman unensaannin takaamiseksi. Sipaise samalla nukkumaan juuri mennessä Piparminttu Jalkavoita jalkapohjan keskiosaan sekä ranteisiin. Hengitä rauhassa ja tunne kuinka viileys alkaa juoksemaan kehossasi.


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.