8 syytä valita Flow Cosmetics

Flow Cosmetics lukeutuu kotimaisten luonnonkosmetiikkavalmistajien pioneereihin ja luonnonkosmetiikan tuotekehityksen ehdottomaan kärkeen.

Käsityönä valmistettavat, laadukkaat luonnonkosmetiikkatuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Riihimäellä, vuosikymmenten asiantuntijuudella ja kokemuksella.

Flow Cosmetics ratkaisee ihohaasteesi luonnon avulla.

01 VALMISTAMME KOTIMAISTA LÄHILUONNONKOSMETIIKKAA

Suomessa on maailman puhtain luonto, jonka virtaavat vedet, vuodenajat ja vehreys ovat vertaansa vailla. Tämä lumoava pohjoisen energia välittyy kaikissa valmistamissamme tuotteissa, palashampoista tehokosteuttaviin seerumeihin.

Valmistamme ja pakkaamme lähes kaikki valikoimamme luonnonkosmetiikka- sekä meikkituotteet omalla pientehtaallamme Riihimäellä. Valmistamme tuotteita pienissä erissä, jotta ne olisivat mahdollisimman tuoreita asiakkaalle saapuessaan.

Balm to Milk -puhdistusvoide kotimainen ja suomalainen luonnonkosmetiikan puhdistusmaito
02 VALITSEMME TUOTTEISIIMME VAIN PARHAITA MAHDOLLISIA RAAKA-AINEITA

Perustajallemme Riitta Jänkälälle on aina ollut erityisen tärkeää, että emme ota oikoteitä, kun valitsemme tuotteisiimme raaka-aineita. Eteeriset öljyt ovat aina tiukalla laatustandardilla uutettuja, ja ihonhoitotuotteet valmistetaan hartaasti erilaisia vaihtoehtoja testaten parhaan mahdollisen koostumuksen ja tehon varmistamiseksi. Näin voimme luvata, että valitessaan meiltä tuotteen, asiakas tietää tehneensä laadukkaan ja tehokkaan valinnan.

03 OLEMME PIENI PERHEYRITYS, JOKA VALMISTAA TUOTTEITA RAKKAUDELLA

Flow Cosmetics on pieni perheyritys, jolle luonnonmukaisten, tehokkaiden tuotteiden valmistaminen on kutsumus ja intohimo. Omistajamme ja perustajamme Riitta Jänkälä sekä hänen tyttärensä, operatiivinen johtaja Suvi Kunnari, vievät yritystä eteenpäin rakkaudesta parempaan, luonnonmukaiseen kosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Myös muu perhe osallistuu tavalla tai toisella yrityksemme toimintaan. Pieni yritys toimii muillakin tavoin kuin perhe, jossa kaikki osallistuvat yhteiseen tekemiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

04 KOMPENSOIMME PÄÄSTÖJÄMME

Jotta voimme ratkaista asiakkaidemme ihohaasteita luonnon avulla, meidän on pidettävä luonnosta hellää huolta. Olemme minimoineet tuotantomme päästöt, ja olemme innokkaasti mukana kolmansien toimijoiden ympäristöhankkeissa.

Näin varmistamme, että jätämme jälkeemme tällä planeetalla vain hyvää.

05 KÄYTÄMME KIERRÄTETTÄVIÄ, YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIÄ PAKKAUSMATERIAALEJA

Valitsemme pakkausmateriaalimme yhtä tarkasti kuin raaka-aineemmekin. Pyrimme käyttämään mahdollisimman helposti kierrätettäviä materiaaleja, kuten lasia ja kartonkia, ja kun joudumme valitsemaan muovin tuotteen kuljetustavan ja käytön vuoksi, varmistamme että muovi on kierrätettävää.

06 PANOSTAMME LUOMULAATUISIIN RAAKA-AINEISIIN

Valtaosa Flow Cosmeticsin tuotteissa käytetyistä raaka-aineista ovat sertifoitua luomulaatua, tai Lapista kerättyjä villikasveja, kuten kanervaa, pohjoisen marjoja ja katajaa. Myös kaikki kosmetiikassa käytettävät säilöntä- sekä apuaineet ovat luonnonkosmetiikkastandardien mukaisia. Raaka-aineet ovat ekosertifioituja, eivätkä esimerkiksi mineraalimeikkimme sisällä nanopartikkeleita.

Valitsemme vain tehokkaita ja toimivia kotimaisia raaka-aineita tuotteisiimme, ja kotimaisista raaka-aineista hyödynnämme mm. kehäkukkaa, piparminttua ja nokkosta, joita saamme hyvinkääläiseltä luomutilalta. Ulkomailta tuodut raaka-aineet ovat peräisin luotettavilta eurooppalaisilta toimijoilta, ja ne käyvät läpi perusteelliset tutkimukset sertifioidun laadun takaamiseksi.

07 TEEMME KAIKEN RESEPTIIKASTA ALKAEN ITSE

Kaikki Flow- ja Korento-tuotteet valmistetaan vuosikymmenten ammattitaidolla ja vankalla kosmetiikkaosaamisella. Flow Cosmeticsin perustaja Riitta sekä hänen tyttärensä, operatiivinen johtaja Suvi suunnittelevat tuotteet itse reseptiikasta alkaen, jotta voimme ylpeästi seistä jokaisen Flow-tuotteen laadun ja tehon takana.

Kehon ja mielen kokonaisuutena huomioiva kauneudenhoito on keskeisessä asemassa Flow Cosmeticsin tuotekehityksessä, jotta jokainen tuotteitamme käyttävä asiakas saisi mukaansa enemmänkin, kuin vain tehokkaan kosteuttajan, tai juuri itselleen sopivan shampoopalan.

08 VAHVA ARVOPOHJAMME VÄLITTYY JOKAISESTA TUOTTEESTA

Flow Cosmetics on vuosien saatossa kasvanut merkittäväksi luonnonkosmetiikkatoimijaksi Suomessa, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme aina tehneet työtämme täydellä sydämellä, visioomme uskoen ja arvojamme noudattaen.

Emme lakkaa kehittämästä yhä ympäristöystävällisempiä tapoja valmistaa puhdasta, luonnonmukaista kosmetiikkaa, joka ilahduttaa, ihastuttaa ja ennen kaikkea ratkaisee asiakkaidemme ihonhoito- ja kauneushaasteita.

Tarkalla tutkimus- ja kehitystyöllä, läpinäkyvyydellä ja rehellisyydellä ja luonnonläheisyydellä varmistamme, että valitessaan tuotteemme asiakas voi aina tuntea tehneensä paremman valinnan sekä itsensä että planeettamme kannalta.

Marigol Butter -kehäkukkavoide sopii kuivalle iholle kosteuttamaan luonnonkosmetiikka kotimainen ja suomalainen

Aina luonnollista. Aina tehokasta. Aina rehellistä.