Lumoavan sileät, pehmeät hiukset Flown hoitotuotteilla

Hyvä hiuspäivä piristää harmaanakin sadepäivänä. Säännöllisesti hemmotellut, hyvin huolehditut hiukset säteilevät hyvinvointia, ja saavat olon kauniiksi, vaikka muuten ehostamiseen ei aikaa olisikaan. 

Flown hiustenhoitotuotteiden avulla voit nauttia pehmeiden, hyvin hoidettujen hiusten mukanaan tuomasta ilosta ja itsevarmuudesta!

Aloita kuivien ja katkeilevien hiusten hemmottelu Coconut Milk –hiusnaamiolla

Tarjoa hiuksille ylellinen, trooppinen spa-hetki arjen keskellä ja kohenna hiustesi kuntoa kerralla! Ammattilaiskäyttöönkin soveltuva, tehokosteuttava Coconut Milk –hiusnaamio selvittää ja silottaa hiukset niitä latistamatta.

Kermainen, kookoksinen hiusnaamio on erittäin riittoisaa, joten yksi tuote riittää hemmotteluhoitoihin läpi talven.

Coconut Milk –hiusnaamio - Osta tästä!

Coconut Milk -tehokosteuttava hiusnaamio

Ota pehmentävä Intensive Conditioner Bar osaksi zero waste –kauneudenhoitorutiiiniasi

Sataprosenttisen kasvipohjainen, kaikille hiustyypeille sopiva hoitoainepala pysyy kiinteänä käyttökerrasta toiseen, ja on helppo käyttää liu’uttamalla palaa hiuksia pitkin shampoopesun jälkeen.

Hoitavaa luomukookosöljyä ja pehmentävää suomalaista hampunsiemenöljyä sisältävä hoitoainepala on koostumukseltaan todella riittoisaa, joten sen lisäksi, että pakkausmateriaalia on häviävän vähän, pala myös riittää käytössä pitkään. Todellinen ekoteko!

Intensive Conditioner Bar -hoitoainepala - Osta tästä!

INTENSIVE CONDITIONER BAR -HOITOAINEPALA KAIKILLE HIUSTYYPEILLE

Shampoopalan pariksi sopii pehmentävä ja hiuspohjaa hoitava Wild Nettle -hiushuuhde

Jos paksummat hoitoaineet eivät houkuta, hiukset saa shampoon jälkeen kiiltäviksi ja pehmeiksi hiushuuhteilla! Hiushuuhteet ovat nousseet erityiseen suosioon shampoopaloja käyttävien asiakkaidemme keskuudessa, ja ne virkistävät ja rauhoittavat ärtynyttä hiuspohjaa, kirkastavat hiusten väriä ja antavat pehmeyttä ja kiiltoa.

Löydät valikoimastamme Wild Nettle -hoitohuuhteen: Hoitohuuhde sopii kaikille hiuslaaduille, myös ärtyneelle, kutisevalle ja epäpuhtauksiin taipuvalle hiuspohjalle.

Wild Nettle -hiushuuhde. Osta tästä!

WILD NETTLE -HOITOHUUHDE KAIKILLE HIUSTYYPEILLE

Viimeistele hiustenhoito ylellisellä, luomulaatuisella arganöljyllä

Arganöljy on yksi maailman suosituimmista ja tunnetuimmista ihon, hiusten ja vartalon kosteuttajista, eikä syyttä: ylellinen öljy pehmentää latvat, hoitaa vartalon ihoa ja tuo kirkasta hehkua kasvoille.

Jo muutama pisara öljyä latvoihin puristeltuna tekee hiuksista kiiltävät ja kimmoisat. Arganöljy myös suojaa hiuksia kuivumiselta haastavissa sääoloissa, joten se on täydellinen apuri muuttuvina vuodenaikoina.

Arganöljy - Osta tästä!

ARGAN OIL -IHONHOITOÖLJY KASVOILLE, VARTALOLLE JA HIUKSILLE


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.