TOP 5 suosikkituotteet viilenevään syksyyn

Syksy on monen iholle haastavaa aikaa – voimakkaastikin viilenevät ilmat saavat ihon helposti kuivahtamaan, ja talven ihonhoitorutiinit ja syväkosteuttavat luottotuotteet otetaan taas esille. Olemme Flow'lla koonneet omat top 5 suosikkituotteet viileään syysilmaan, kun ensimmäiset pakkaset kolkuttelevat jo ovella ja ihonhoitorutiinistaan haluaa mahdollisimman paljon kosteutusta ja tehoja irti.

 

1. Arctic Beauty Oil -öljyseerumi

Öljyseerumi on täydellinen vaihtoehto silloin, kun ihosi kaipaa kimmoisuutta ja kosteutta sekä suojaa viileältä viimalta. Arktisten marjojen parhaat ominaisuudet yhdistävä Arctic Beauty Oil on täyteläinen öljyseerumi kuivalle, aikuiselle tai väsyneelle iholle, ja sen heleyttävät, ihoa kirkastavat ominaisuudet ovat tehneet siitä asiakkaidemme vakiosuosikin kylmiin säihin. Öljyseerumia on helppo levittää puhdistetuille kasvoille joko sellaisenaan tai kasvovoiteen joukossa, tai käyttää hemmotteluun kasvojen hierontaöljynä.

Arctic Beauty Oil

Katso Arctic Beauty Oil -öljyseerumi tästä.

 

2. Hyaluron & Probiotics -seerumi

Viileä sää on omiaan kuivattamaan ihoa, ja useimmat ihotyypit kaipaavat vuodenaikojen vaihtuessa hieman lisäapua ihohaasteiden taltuttamiseen. Hyvää kosteutusta kaipaavien asiakkaidenkin suosikiksi noussut hyaluronihappo- ja probioottiseerumi syväkosteuttaa, heleyttää ja häivyttää ihon pintakarheutta tehokkaasti, ja se on helppo ottaa osaksi ihonhoitorutiinia aamuin illoin.

Hyaluron ja Probitos-seerumi

Katso Hyaluron & Probiotics -seerumi tästä.

 

3. Peppermint Butter -vartalovoi

Jalat ja kädet ovat talven lähestyessä erityisen kovalla koetuksella, ja kuivumiselta on vaikeaa välttyä. Luomulaatuisesta sheavoista ja kookosöljystä sekä aidoista eteerisistä öljyistä valmistettu Piparminttu-vartalovoi toimii tehokkaasti väsyneiden ja turvonneiden jalkojen virkistäjänä, kuivahtaneiden kantapäiden kosteuttajana sekä tehokkaana käsien tehohoitona aina tarvittaessa. Piparmintun ja sypressin eteeriset öljyt tekevät lyhyestäkin jalkavoitelusta todellisen hemmotteluhetken arjen keskellä.

Piparminttu Vartalovoi

Katso Peppermint Butter -vartalovoi tästä.

 

4. Good Vibrations –vartalovoidepala

Pimenevinä iltoina kaipaa piristäviä, auringon ja valon mukanaan tuovia tuoksuja. Good Vibrations –vartalovoidepala on kaikille ihotyypeille suunniteltu käytännöllinen kosteuttaja, jonka aurinkoinen, piristävä tuoksu on peräisin appelsiinin, appelsiininkukan, sitruunan ja laventelin eteerisistä öljyistä. Voidepalaa on helppo käyttää missä vain, ja se on todellinen zero waste –tuote – pahvikotelon ja käärepaperin voi vaivattomasti kierrättää tai polttaa!

Good Vibrations -vartalovoidepala

Katso Good Vibrations -vartalovoidepala tästä.

 

5. Arctic Sun Repair Balm –tehobalmi

Rohtuneiden huulien paras ystävä on tehokas, tyrninen Arctic Sun Repair Balm. Tätä ihon elvyttäjää voi käyttää monipuolisesti kaikkiin erityistä huolta ja kosteutusta kaipaaviin ihoalueisiin, huulista kyynärpäihin, polviin tai kuivuneisiin kynsinauhoihin. Tehobalmi toimii erinomaisesti myös kylmältä suojaavana voiteena kasvoilla – se on siis jokaisen hyvin varustautuneen syysintoilijan vakiovaruste! 

Arctic Sun Repair Balm -tehobalmi

Katso Arctic Sun Repair Balm -tehobalmi tästä.

 

Kerää täydellinen ihonhoitosettisi syksyn viimoihin verkkokaupastamme!


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.