Joululahjavinkit Flow Cosmeticsilta

Joulu on vuoden parasta aikaa hemmotella läheisiään ja tarjota ilahduttavia yllätyksiä rakkailleen. Meidän suosituksemme pukinkonttiin ovat kaikki Suomessa käsityönä valmistettuja, luonnonmukaisia arjen ylellisyyksiä, joista on iloa useammalla kuin vain yhdellä tapaa. Kerää luonnonkosmetiikan parhaat joululahjavinkit Flow Cosmeticsilta!

Peppermint yleisvoide turvonneille jaloille

Kosteutusta jouluisella Peppermint Body Butter -yleisvoiteella

Piparmintun raikas, virkistävä tuoksu kuuluu monen ehdottomiin joulusuosikkeihin. Talven kuivattamaa ihoa tehokkaasti kosteuttava Peppermint Body Butter sopii erityisen hyvin kuiville kantapäille, mutta myös käsille tehohoidoksi, tai vaikkapa huulivoiteeksi. Aidoista eteerisistä öljyistä tuoksunsa saava vartalovoi sopii pukinkonttiin kenelle tahansa piparmintun tuoksusta pitävälle!

Osta voide täältä >>

Tea Tree -teepuushampoo hiuksille

Ilahduta nuorta teepuushampoolla

Nuoret etsivät aktiivisesti inspiroivia tapoja tehdä parempia valintoja planeetan puolesta. Flow Cosmeticsin zero waste –palashampoot ovat vakiinnuttaneet paikkansa kaiken ikäisten ympäristöstä kiinnostuneiden asiakkaiden keskuudessa, mutta erityisesti rasvoittuville hiuksille suunniteltu Tea Tree –palashampoo on ratkaissut monen teini-ikäisen hius- ja päänahkahuolet!

Tutustu Tea Tree-palashampooseen täällä >>

Korento huuli ja poskiväri

Perheen meikkitaiteilija arvostaa hoitavia korento-meikkejä

Monitoimituotteet ovat yhä suositumpia, mikä selittää, miksi asiakkaamme ovat ihastuneet Korennon Lip & Cheek Tint –poski- ja huuliväreihin. Ihon viileiden tai lämpimien pohjasävyjen mukaan suunnitellut kuusi eri sävyä sopivat poskipunaksi, huuliväriksi, tai vaikka luomille! Kevyt, kartonkinen pakkaus kulkee helposti mukana meikkilaukussa kaikissa talven riennoissa.

Osta huuli- ja poskivärejä >>

Aromaterapeuttinen suolasaippua vartalolle

Aromaterapeuttista hemmottelua Flown chakra-tuotteilla

Kaipaako ystäväsi inspiraatiota pimeän talven keskelle? Ilahduta läheistäsi juuri hänellle sopivalla chakrasaippualla, tai kenties ylellisellä parfyymiöljyllä! Flown chakratuotteet on suunniteltu kehon seitsemän energiakeskuksen inspiroimana, ja tuotteiden eteeriset öljyt on valittu tasapainottamaan eri ihotyyppejä, sekä hoitamaan mieltä aromaterapeuttisesti. Valitse esimerkiksi piristävä Good Vibrations, lempeä Touch of Love tai maadoittava Solid Roots.

Tutustu chakratuotteisiin ja löydä suosikkisi >>


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.