Mustikka ihonhoidossa - Saavuta kirkkaampi ja tasaisempi iho!

Suomalainen mustikka on ollut jo vuosisatojen ajan monenlaisessa käytössä esiintynyt marja; herkullisten hillojen sekä piirakoiden lisäksi on mustikkaa käytetty jo niinkin aikaisin kuin 1500-luvulla lääkintätarkoituksiin; jo tuolloin tiedettiin mustikan omaavan paljon parantavia ominaisuuksia.

Tänä päivänä tietoja mustikan ominaisuuksista on jatkuvasti laajennettu. Mustikasta on löydetty muun muassa antosyaaneja, eli punaisia, sinisiä ja violetteja mustikoiden solunesteessä olevia väriaineita, jotka ovat ihoa tehokkaasti ravitsevia sekä suojaavia. Antosyaanit ovat tarkemmin sanottuna hyvin antioksidanttipitoisia kasvipigmenttejä. Niiden sisältämät antioksidantit suojaavat niin kehoa kuin ihoakin vapaiden radikaalien tuottamilta haitoilta.

Kaiken tämän lisäksi mustikka sisältää myös huiman määrän C-vitamiinia, joka on ihoa suojaava ja ravitseva antioksidantti.

Flow'n tuotteet & mustikka

Flow'n tuotteissa on mustikka käytössä erityisesti rasvoittuvan sekä sekaihon tuotteissa, sillä näihin mustikka sopii erinomaisesti. Flow'n tuotteiden mustikat ovat kotoisin Lapin upeista metsistä ja ne ovat käsin poimittuja.

Balm to Milk -puhdistusvoide: Syväpuhdistava, kirkastava ja rauhoittava puhdistusvoide on raikas ja tehokas tuote kasvojen sekä meikinpuhdistamiseen. Sopii kaikille ihotyypeille ihon puhdistamiseen.

Mustikka Kasvojen Kosteusvoide Seka- ja Rasvoittuvalle iholle: Ihanteellinen rasvoittuvan ja sekaihon kosteuttaja. Arktisia siemenöljyjä, mustaviinimarjoja sekä mustikoita sisältä voide sopii niin päivä- kuin yövoiteeksi. Antioksidanttinen mustikka auttaa ihosoluja uudistumaan sekä vahvistaa ja suojaa ihoa ympäristön tuomia haittavaikutuksia vastaan.


Jätä kommentti

Huomio. Kommenttisi täytyy hyväksyä ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.