Uudistunut iho kahdessa viikossa: AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi 

Heitä hyvästit samealle, väsyneelle ja epäpuhtaalle iholle

Flow Cosmetics on täydentänyt valikoimaansa luonnonmukaisella, ihoa uudistavalla
AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumilla!

1. Miten AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi vaikuttaa?
2. Kenelle AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi sopii?
3. Miten AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumia käytetään?
4. Testiryhmämme kokemuksia seerumin käytöstä

5. Lisätietoa luonnonmukaisista hapoista ja muista tuotteen raaka-aineista
6. Hoitolatasoinen tehohoito kotioloissa

Miten AHA & BHA Peeling Serum –yöseerumi vaikuttaa?

Flow Cosmeticsin 100% luonnollisista ainesosista valmistettu AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi mm.

• Kirkastaa ihoa
• Silottaa juonteita
• Uudistaa ihosolukkoa
• Vähentää epäpuhtauksia ja tukkeumia
• Kosteuttaa ihoa
• Auttaa ihoa vastaanottamaan muut hoitavat tuotteet paremmin

Tuloksia ei tarvitse odottaa pitkään: Ihoa kosteuttava vaikutus näkyy jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, ja täydet vaikutukset ovat havaittavissa noin kahdessa viikossa.

“Haluan kehittää oikeasti toimivia, tehokkaita tuotteita, jotka ovat täysin luonnonmukaisia. Oma ihoni on ikääntyvä, ja tukkeutuu helposti. Kehitin AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumin vastaukseksi omiin ihohaasteisiini, ja pitkällisen testauksen jälkeen voin vakuuttaa, että se todella toimii – ihoni on kuulas, kirkas, ja ohuet juonteet ovat poissa!” 
- Suvi Kunnari, Flow Cosmeticsin operatiivinen johtaja ja yöseerumin kehittäjä

Kenelle AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi sopii?

Lähtökohtaisesti yöseerumi sopii kaikille ihotyypeille, mutta emme suosittele sitä kovin herkkäihoiselle. AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi sopii erityisesti

• Ikääntyvälle iholle
• Epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle
• Laajentuneille ihohuokosille
• Samealle ja elottomalle iholle
• Epätasaiselle, pigmentoituneelle iholle
• Maksaläiskille

Miten AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumia käytetään? 

Seerumin käyttö on helppoa:

1. Levitä tuote kasvoille illalla ihon puhdistamisen jälkeen.
2. Jatka ihonhoitorutiiniasi muilla tuotteillasi normaalisti, ja anna vaikuttaa yön yli. Älä käytä muita kuorivia tuotteita samanaikaisesti! 

Vinkki! Käytä tuotetta aluksi esimerkiksi kolmen päivän välein, ja tihennä väliä hiljalleen. Tuotetta voidaan käyttää myös kuuriluonteisesti.

Kuulostele ihoasi, ja selvitä omalle ihollesi sopivin käyttöväli! Parhaan tuloksen saat, kun yhdistät yöseerumin tehokkaaseen kosteutukseen, kuten Hyaluron & Probiotics –seerumiin: kun iho uudistuu, kosteutukseen pitää panostaa!

Jos happoja sisältävät tuotteet ovat sinulle uusia, etkä ole varma siitä, miten ihosi reagoi, aloita käyttö varovasti! Jos olet herkkäihoinen, mutta haluat kokeilla tuotetta, voit myös käyttää seerumia kasvonaamion tapaan, ja antaa sen vaikuttaa illalla haluamasi ajan ennen nukkumaanmenoa.

Muista, että happoja sisältäviä tuotteita käytettäessä on syytä välttää suoraa auringonvaloa. Käytä tuotetta yöseerumina, ja muista seuraavana päivänä käyttää tehokasta aurinkosuojaa.

Tätä mieltä testiryhmämme oli aha & bha peeling serum -yöseerumista:

Emme hehkuta tätä tuotetta turhaan – testiryhmämme asiakkaat saivat kahden viikon ajan testata tuotteen tehoa, ja palaute oli lähes yksimielistä:

“Aivan ihana tuote! Kahden viikon testikäytön jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja hyvinvoivalta. Ei enää yön jälkeistä rasvaista naamaa aamulla. Kahden päivän käytön jälkeen myös naaman kutina loppui, mikä on ollut tämän tuotteen suurin plussa omalla kohdalla! Tuotteessa myös miellyttävä tuoksu.” - Viivi

AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi ennen ja jälkeen kokemukset

“Näin jo muutaman käyttökerran jälkeen parannusta ihon sävyssä ja kunnossa. Tasoitti punoitusta ja häivytti arpia, ei kuivattanut eikä ärsyttänyt ihoa ollenkaan vaan jätti pehmeäksi, epäpuhtauksien määrä väheni selvästi, ihana tuote!” - Linnea

AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi ennen ja jälkeen kokemukset

“Olen käyttänyt tuotetta n. 2 viikkoa ja selkeästi kasvojen iho on nyt kirkkaampi ja tasaisemman värinen. Tuote tuntuu miellyttävältä käyttää ja ikäänkuin katoaa ihoon lähes samantien. Toivon tuotteen pidemmältä käytöltä vielä apua suureen maksaläiskääni, sillä pienempiin pigmenttimuutoksiin se on jo selvästi auttanut.” - Anne

AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi ennen ja jälkeen kokemukset

”Käytän seerumia joka ilta kasvojen t-alueella, jossa iho on rasvaisempi kuin muu kasvojen iho. Tukkeutumat ja mustapäät ovat vähentyneet dramaattisesti, ja iho on kirkas ja tasaisen värinen. Tasoittanut selkeästi myös pieniä aknearpia.” - N.

AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi ennen ja jälkeen kokemukset

“Aivan ihana tuote! Iho on kokonaisvaltaisesti kuulaampi ja kirkkaampi, epämääräinen röpelötekstuuri kadonnut ja tukkeumat vähentyneet! Tuntuu myös, että iho ottaisi kosteutuksen paremmin vastaan.” - Saara

AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi ennen ja jälkeen kokemukset

Ihastu sinäkin Aha & bha peeling serum -yöseerumiin!

★★★★★

Näin jo muutaman käyttökerran jälkeen parannusta ihon sävyssä ja kunnossa. Tasoitti punoitusta ja häivytti arpia, ei kuivattanut eikä ärsyttänyt ihoa ollenkaan vaan jätti pehmeäksi, epäpuhtauksien määrä väheni selvästi, ihana tuote!

AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi kokemuksia
Linnea
★★★★★

Seerumi tekee sen, minkä lupaa! Olen käyttänyt tuotetta nyt noin kaksi viikkoa ja ihohuokoseni tuntuvat pienentyneen. Jopa mustapäät ovat vähentyneet. Iho tuntuu pehmeältä ja voi hyvin!

AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi kokemuksia
Sanna
★★★★★

Toimii ja tekee minkä lupaa (enemmänkin!) Seerumi on auttanut pintakuivuuteen, vähentänyt mustapäitä leuan ja nenän alueella sekä häivyttänyt tummia jälkiä kasvoilta. Seerumin tuoksu on vaatimaton, eikä ärsytä herkkiä silmiä. Tuotteen kosteuttava vaikutus tuli positiivisena yllätyksenä! Usein unohdan lisätä yövoiteen seerumin päälle, sillä iho on ihanan pehmeä ja kiristävä tunne loistaa poissaolollaan!

AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi kokemuksia
Teija
★★★★★

Tuotetta käyttäessä juonteet on häivyttynyt, iho kirkastunut ja ihoni rasvaisuus tasoittunut. Jatkoon. 👍

AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi kokemuksia
Sanna

Luonnolliset AHA- ja BHA-hapot ja luonnonmukainen reseptiikka

Tässä yöseerumissa käytettävät hapot ovat luontaisia ja osana kasviuutteita. Koko tuotteen reseptiikka on sataprosenttisen luonnonmukainen.

Luonnolliset AHA- ja BHA-hapot ovat hellävaraisempia iholle, kuin niiden synteettiset vastineet, jotka saattavat herkemmin ärsyttää ihoa.

AHA-hapot

AHA-hapot kuorivat tehokkaasti ihon pintakerrosta sekä stimuloivat ihon uudistumista.

Flow Cosmeticsin yöseerumin AHA-hapot ovat peräisin tutuista raaka-aineista: maitohappo (mustikasta), glykolihappo (sokeriruo'osta), sitruunahappo (appelsiinista ja sitruunasta) sekä omena- ja viinihappo (sokerivaahterasta) muodostavat ihoa tehokkaasti uudistavan kokonaisuuden.

BHA-hapot

BHA-hapot toimivat kuorivana elementtinä AHA-happojen tapaan, mutta öljyliukoisina happoina ne pääsevät vaikuttamaan talirauhasissa. Näin ne liuottavat ylimääräistä talia, ja häivyttävät samalla laajentuneita ihohuokosia.

BHA-hapot tässä seerumissa ovat peräisin pajunkuoriuutteesta.

Muut raaka-aineet

Happojen lisäksi AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi sisältää kosteuttavaa bambuvettä, sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa ja glyseriiniä. Kokonaisuuden kruunaa rauhoittava laventelivesi. Yöseerumisisältää myös ihoa kirkastavaa ja antioksidanttista, arktista puolukkaöljyä.

Hoitolatasoinen tehohoito kotioloissa

Ammattikosmetologit sekä intohimoiset kosmetiikan harrastajat ovat ylistäneet AHA- ja BHA-happoja jo vuosia. Kauneushoitoloissa perinteisesti tehtävät happokuorinnat ovat voimakkaasti ihoa uudistavia hoitoja, jotka ovat tunnettuja välittömistä vaikutuksistaan. Flow Cosmeticsin AHA & BHA Peeling Serum on voimakkaita kosmetologihoitoja hellävaraisempi ja miedompi, mutta tuo samat hyödyt kuin ammattilaistenkin hoidot, kun käytät sitä säännöllisesti!