Uudistunut iho kahdessa viikossa: AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi 

Heitä hyvästit samealle, väsyneelle ja epäpuhtaalle iholle

Flow Cosmetics on täydentänyt valikoimaansa luonnonmukaisella, ihoa uudistavalla
AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumilla!

1. Mikä AHA & BHA -seerumi?
2. Miten AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi vaikuttaa?
3. Kenelle AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi sopii?
4. Miten AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumia käytetään?
5. Testiryhmämme kokemuksia seerumin käytöstä

6. Lisätietoa luonnonmukaisista hapoista ja muista tuotteen raaka-aineista 

Mikä AHA & BHA -seerumi?

Ammattikosmetologit sekä intohimoiset kosmetiikan harrastajat ovat ylistäneet AHA- ja BHA-happoja jo vuosia. Kauneushoitoloissa perinteisesti tehtävät happokuorinnat ovat voimakkaasti ihoa uudistavia hoitoja, jotka ovat tunnettuja välittömistä vaikutuksistaan. Flow Cosmeticsin uusi AHA & BHA Peeling Serum on voimakkaita kosmetologihoitoja hellävaraisempi ja miedompi, mutta tuo samat hyödyt kuin ammattilaistenkin hoidot, kun käytät sitä säännöllisesti!

Huomioithan, että uusi seerumimme on erittäin tehokas, joten tutustu hyvin käyttöohjeeseen ennen käyttöä, äläkä käytä tuotetta, mikäli ihosi on kovin herkkä.

Miten AHA & BHA Peeling Serum –yöseerumi vaikuttaa?

Flow Cosmeticsin 100% luonnollisista ainesosista valmistettu AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi mm.

• Kirkastaa ihoa
• Silottaa juonteita
• Uudistaa ihosolukkoa
• Vähentää epäpuhtauksia ja tukkeumia
• Kosteuttaa ihoa
• Auttaa ihoa vastaanottamaan muut hoitavat tuotteet paremmin

Tuloksia ei tarvitse odottaa pitkään: Ihoa kosteuttava vaikutus näkyy jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, ja täydet vaikutukset ovat havaittavissa noin kahdessa viikossa.

“Haluan kehittää oikeasti toimivia, tehokkaita tuotteita, jotka ovat täysin luonnonmukaisia. Oma ihoni on ikääntyvä, ja tukkeutuu helposti. Kehitin AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumin vastaukseksi omiin ihohaasteisiini, ja pitkällisen testauksen jälkeen voin vakuuttaa, että se todella toimii – ihoni on kuulas, kirkas, ja ohuet juonteet ovat poissa!” 
- Suvi Kunnari, Flow Cosmeticsin operatiivinen johtaja ja yöseerumin kehittäjä

Kenelle AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi sopii?

Lähtökohtaisesti yöseerumi sopii kaikille ihotyypeille, mutta emme suosittele sitä kovin herkkäihoiselle. AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi sopii erityisesti

• Ikääntyvälle iholle
• Epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle
• Laajentuneille ihohuokosille
• Samealle ja elottomalle iholle
• Epätasaiselle, pigmentoituneelle iholle
• Maksaläiskille

Miten AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumia käytetään? 

Seerumin käyttö on helppoa:

1. Levitä tuote kasvoille illalla ihon puhdistamisen jälkeen.
2. Jatka ihonhoitorutiiniasi muilla tuotteillasi normaalisti, ja anna vaikuttaa yön yli. Älä käytä muita kuorivia tuotteita samanaikaisesti! 

Vinkki! Käytä tuotetta aluksi esimerkiksi kolmen päivän välein, ja tihennä väliä hiljalleen. Tuotetta voidaan käyttää myös kuuriluonteisesti.

Kuulostele ihoasi, ja selvitä omalle ihollesi sopivin käyttöväli! Parhaan tuloksen saat, kun yhdistät yöseerumin tehokkaaseen kosteutukseen, kuten Hyaluron & Probiotics –seerumiin: kun iho uudistuu, kosteutukseen pitää panostaa!

Jos happoja sisältävät tuotteet ovat sinulle uusia, etkä ole varma siitä, miten ihosi reagoi, aloita käyttö varovasti! Jos olet herkkäihoinen, mutta haluat kokeilla tuotetta, voit myös käyttää seerumia kasvonaamion tapaan, ja antaa sen vaikuttaa illalla haluamasi ajan ennen nukkumaanmenoa.

Muista, että happoja sisältäviä tuotteita käytettäessä on syytä välttää suoraa auringonvaloa. Käytä tuotetta yöseerumina, ja muista seuraavana päivänä käyttää tehokasta aurinkosuojaa.

Tätä mieltä testiryhmämme oli aha & bha peeling serum -yöseerumista:

Emme hehkuta tätä tuotetta turhaan – testiryhmämme asiakkaat saivat kahden viikon ajan testata tuotteen tehoa, ja palaute oli lähes yksimielistä:

”Käytän seerumia joka ilta kasvojen t-alueella, jossa iho on rasvaisempi kuin muu kasvojen iho. Tukkeutumat ja mustapäät ovat vähentyneet dramaattisesti, ja iho on kirkas ja tasaisen värinen. Tasoittanut selkeästi myös pieniä aknearpia.” - N.

Ennen ja jälkeen kuoriva AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi

“Noin viidettä kertaa käyttänyt ja peilistä katsoi tasaisempi iho sekä pinnaltaan että sävyltään. Itsellä tarvetta tasoittavaan ja epäpuhtauksia poistavaan/arpia tasoittavaan tuotteeseen ja tämä taitaa olla nyt se! Käytän n.kolmen päivän välein iltaisin, tuote on niin tehokas (ja näin kestääkin pidempään)” - M.N.“Aivan ihana tuote! Iho on kokonaisvaltaisesti kuulaampi ja kirkkaampi, epämääräinen röpelötekstuuri kadonnut ja tukkeumat vähentyneet! Tuntuu myös, että iho ottaisi kosteutuksen paremmin vastaan.” - S.

Ennen ja jälkeen kuoriva AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi

Luonnolliset AHA- ja BHA-hapot ja luonnonmukainen reseptiikka

Tässä yöseerumissa käytettävät hapot ovat luontaisia ja osana kasviuutteita. Koko tuotteen reseptiikka on sataprosenttisen luonnonmukainen.

Luonnolliset AHA- ja BHA-hapot ovat hellävaraisempia iholle, kuin niiden synteettiset vastineet, jotka saattavat herkemmin ärsyttää ihoa.

AHA-hapot

AHA-hapot kuorivat tehokkaasti ihon pintakerrosta sekä stimuloivat ihon uudistumista.

Flow Cosmeticsin yöseerumin AHA-hapot ovat peräisin tutuista raaka-aineista: maitohappo (mustikasta), glykolihappo (sokeriruo'osta), sitruunahappo (appelsiinista ja sitruunasta) sekä omena- ja viinihappo (sokerivaahterasta) muodostavat ihoa tehokkaasti uudistavan kokonaisuuden.

BHA-hapot

BHA-hapot toimivat kuorivana elementtinä AHA-happojen tapaan, mutta öljyliukoisina happoina ne pääsevät vaikuttamaan talirauhasissa. Näin ne liuottavat ylimääräistä talia, ja häivyttävät samalla laajentuneita ihohuokosia.

BHA-hapot tässä seerumissa ovat peräisin pajunkuoriuutteesta.

Muut raaka-aineet

Happojen lisäksi AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi sisältää kosteuttavaa bambuvettä, sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa ja glyseriiniä. Kokonaisuuden kruunaa rauhoittava laventelivesi. Yöseerumisisältää myös ihoa kirkastavaa ja antioksidanttista, arktista puolukkaöljyä.